Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Bagte Porrer med Timian | Smagen af Gourmet!

Food N FunFood N' Fun

Ambitiøs amatør og autodidakt kok i eget køkken. Praktisere blandt andet Sous Vide med stor succes. Grundlægger, direktør, webmaster, stik i rend-dreng og pedel på YouTube-kanalen Food N' Fun. En kanal med videoer udelukkende filmet/redigeret/uploaded på en smartphone.

5. februar 2018
Hvis du ikke har prøvet denne tilberedning, så kom i gang..

Opskrift på bagte porrer med timian | smagen af gourmet!

Denne fantastiske grøntsag kan tilberedes på mange måder. Her er et eksempel på en af dem. Smagene denne tilberedning frembringer er meget unik, og virkelig lækre.

Selve oplevelsen af at spise porren er speciel da det mørke fra det ydre bringer en mørk nærmest røget smag, perfekt efterfulgt af den brankede Timian.

Når du så når ind til kernen, vil du opleve en helt igennem veltilberedt blød, saftig og velsmagende porre.

Stop nu med at læse.. PRØV DEM!! 😀

Se en video med opskriften herunder;


Antal: 12 stk

Bagte Porrer med Timian | Smagen af Gourmet!

Hvis du ikke har prøvet denne tilberedning, så kom i gang..
Forfatter: Food N' Fun
Ret: Tilbehør
Køkken: Fransk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 30 minutter

Ingredienser

  • 2 stk. Porre Friske
  • 3 spsk. Olie Neutral
  • 2 tsk. Timian evt frisk
  • 1 tsk. Groft salt

Sådan gør du

  • Skær top og bund af porrerne, og del dem i mindre stykker.
  • Skyl dem under vandhanen, og vær især opmærksom på den øverste og grønne del af porren. 
  • Eventuelt kan du skære et lille kryds i den grønne del, og så skylle jorden ud mellem lagene.
  • Læg porrerne i et ildfast fad, og dryp olien over.
  • Kom timian og salt ved, og vend det rundt i fadet, så olie og timian bliver godt fordelt på porrerne.
  • Hæld evt. en lille smule vand i bundet af fadet, så porrerne ikke brænder fast under turen i ovnen.
  • Bag nu porrerne ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka 30 minutter. 

Noter

​Servèr porrene til hvad som helst, de har deres helt egen smag og passer perfekt til næsten alt.
Jeg lavede dem her sammen med Sous Vide tilberedt Laks..
MUMS! 😀
//Food N' Fun