
Opskrift på bagte porrer med timian | smagen af gourmet!
Denne fantastiske grøntsag kan tilberedes på mange måder. Her er et eksempel på en af dem. Smagene denne tilberedning frembringer er meget unik, og virkelig lækre.
Selve oplevelsen af at spise porren er speciel da det mørke fra det ydre bringer en mørk nærmest røget smag, perfekt efterfulgt af den brankede Timian.
Når du så når ind til kernen, vil du opleve en helt igennem veltilberedt blød, saftig og velsmagende porre.
Stop nu med at læse.. PRØV DEM!! 😀
Se en video med opskriften herunder;

Bagte Porrer med Timian | Smagen af Gourmet!
Ingredienser
- 2 stk. Porre Friske
- 3 spsk. Olie Neutral
- 2 tsk. Timian evt frisk
- 1 tsk. Groft salt
Sådan gør du
- Skær top og bund af porrerne, og del dem i mindre stykker.
- Skyl dem under vandhanen, og vær især opmærksom på den øverste og grønne del af porren.
- Eventuelt kan du skære et lille kryds i den grønne del, og så skylle jorden ud mellem lagene.
- Læg porrerne i et ildfast fad, og dryp olien over.
- Kom timian og salt ved, og vend det rundt i fadet, så olie og timian bliver godt fordelt på porrerne.
- Hæld evt. en lille smule vand i bundet af fadet, så porrerne ikke brænder fast under turen i ovnen.
- Bag nu porrerne ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka 30 minutter.