Go Back
+ servings
Antal: 12 stk

Bagte Porrer med Timian | Smagen af Gourmet!

Hvis du ikke har prøvet denne tilberedning, så kom i gang..
Forfatter: Food N' Fun
Ret: Tilbehør
Køkken: Fransk
Keyword: Aftensmad, Snack, Tilbehør
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 30 minutter

Ingredienser

  • 2 stk. Porre Friske
  • 3 spsk. Olie Neutral
  • 2 tsk. Timian evt frisk
  • 1 tsk. Groft salt

Sådan gør du

  • Skær top og bund af porrerne, og del dem i mindre stykker.
  • Skyl dem under vandhanen, og vær især opmærksom på den øverste og grønne del af porren. 
  • Eventuelt kan du skære et lille kryds i den grønne del, og så skylle jorden ud mellem lagene.
  • Læg porrerne i et ildfast fad, og dryp olien over.
  • Kom timian og salt ved, og vend det rundt i fadet, så olie og timian bliver godt fordelt på porrerne.
  • Hæld evt. en lille smule vand i bundet af fadet, så porrerne ikke brænder fast under turen i ovnen.
  • Bag nu porrerne ved 200 grader varmluft, hvor de skal have cirka 30 minutter. 

Noter

​Servèr porrene til hvad som helst, de har deres helt egen smag og passer perfekt til næsten alt.
Jeg lavede dem her sammen med Sous Vide tilberedt Laks..
MUMS! :-D
//Food N' Fun