Her finder vi inspiration fra den klassiske dessert stegt camembert til en bagt variant med honningperler.
Server som dessert eller til brunch.

Ingredienser
- 1 stk. Camembert
- 3 spsk. Vand svarer til 5 cl.
- 50 gram Honning
- 0.333333 tsk. Agar agar
- 5 deciliter Olie f.eks. vindruekerneolie
Sådan gør du
- Placer olie i fryseren i et par timer. Kom vand og honning i en lille gryde og varm det op. Drys agar-agar i og bland sammen, uden
der kommer for meget luft i. Lad blandingen simre i 2 minutter under jævnlig omrøring. Tag gryden af varmen og lad den køle af i 10 minutter. Hæld olien i en blender og blend den hurtigt. Dette gør, at olien bliver lidt "blød". Med en sprøjte eller pipette dryppes væsken dråbe for dråbe ned i den blendede olie. Hæld honningperlerne i en sigte og skyl dem med koldt vand. Sæt dem til side. Tænd ovnen på 180 grader. Pak camemberten i folie. Bag den i 30 minutter i midten af ovnen. Lav en fordybning i midten af camemberten og fyld den med honningperlerne. Server straks.
Noter
Om forfatteren
Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.