x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Asier syltet af mormor

VILDMEDMORMORMAD | 10. maj 2020

Koldt-syltede asier!

En nem måde at lave en klassiker på til frokost eller aftensmaden??. 

Jeg har (som sædvanlig) været i gemmerne og fundet mormors opskrift på disse herligheder.


Asier syltet af mormor

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Antal: 1 glas
Forfatter: Vildmedmormormad

Ingredienser

  • 4 stk. Asier kan være op til 5, hvis de er små
  • 500 gram Sukker
  • 100 gram Salt
  • 0.5 liter Eddike
  • Krydderier f.eks. sort peber og dildskærme

Sådan gør du

  • Skræl asierne og skær dem midt over.
    Skrab indmaden ud.
    Det er vigtigt, at du får alt det løse af, for hvis der er noget tilbage bliver asierne bløde.
    Efter du har skrabet indmaden godt ud, tørrer du dem med et viskestykke, så de er helt tørre.
    Så skærer du dem i passende stykker.
    Put alle stykkerne i et rengjort glas.
    Fyld glasset helt op.
    Rør eddike, salt og sukker sammen i en skål og hæld det over asierne.
    Tilsæt til sidst en dildskærm eller andre krydderier, som du gerne vil have i.
    Lad glasset stå en uges tid indtil asierne er faldet sammen, og flyder op som du kan se på billedet.
    Asier syltet af mormor

Om forfatteren


Anita er en rigtig mormormad entusiast. Hun brænder for at dele de gode gamle opskrifter og håndværk. Instagram: @vildmedmormormad.

Følg mig på Instagram her.