ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Asiatisk ret med flæsksteg rester

PER ASMUSSEN | 29. november 2018
Super hurtig, nem og lækker asiatisk inspireret ret med rester fra flæskestegen. Oftest bruger vi flæskestegsrester til at lave pyt-i-panden/biksemad, men ofte får vi meget ud af at gå i det asiatiske køkken når det kommer til rester fra stege.

Super hurtig, nem og lækker asiatisk inspireret ret med rester fra flæskestegen. Oftest bruger vi flæskestegsrester til at lave pyt-i-panden/biksemad, men ofte får vi meget ud af at gå i det asiatiske køkken når det kommer til rester fra stege.

Det kunne f.eks. være lammebov hvor resterne bruges til en indisk inspireret gryderet med lam.

I den her ret er det resterne fra en kamsteg der bruges sammen med en masse asiastiske smage.


Antal: 4 personer

Asiatisk ret med flæsksteg rester

Super hurtig, nem og lækker asiatisk inspireret ret med rester fra flæskestegen. Oftest bruger vi flæskestegsrester til at lave pyt-i-panden/biksemad, men ofte får vi meget ud af at gå i det asiatiske køkken når det kommer til rester fra stege.
4.75 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Asiatisk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 400 gram Kamsteg Alle tilberedt (rester)
  • 1 stk. Løg
  • 1 stk. Hvidløg
  • 2 stk. Gulerødder
  • 1 stk. Forårsløg
  • 1 tsk. Ingefær Frisk og hakket
  • 1 tsk. Chilipulver
  • 1 spsk. Sesamolie
  • 1 spsk. Honning
  • 2 spsk. Hoisinsauce
  • 1 spsk. Soja
  • 0.5 spsk. Fiskesauce
  • 1 deciliter Cashewnødder
  • 2 spsk. Sesamfrø
  • Limesaft Efter smag
  • 200 gram nudler

Sådan gør du

  • Kog nudlerne i 4-5 minutter (eller hvad pakken nu siger) og skyl dem under den kolde hane bagefter - så klistrer de ikke sammen.
  • Skær din kamsteg i små stykker.
  • Snit alle grønsagerne fint og steg dem gyldne i sesamolien.
  • Tilsæt kødet og kom herefter alle din hoisinsauce, honning, fiskesauce, soya og sesamfrø på panden. 
  • Lad det simre og karamellisere i 5-7 minutter og tilsæt så nudlerne og cashewnødderne.
  • Smag til med limesaft og pynt evt. med ekstra forårsløg.
  • Server straks.

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.