
Opskrift på appelsinsalat
Dejlig enkel og lækker appelsinsalat, der piftes op ved hjælp af kakaonibs og granatæblekerner.
Forfatterne bag bogen “Sund med chokolade” følgende om opskriften:
“Tusind og en nat er, hvad jeg tænker på, når jeg ser denne salat. Smukkere fås det næsten ikke. Salaten er fyldt med livgivende antioxidanter og vitaminer, og den har masser af smag, saft og sprødhed. Den er vidunderlig til fisk, kylling og andre salater og pynter på ethvert bord”.

Appelsinsalat
Ingredienser
- 1 stk. Granatæble Kernerne herfra
- 3 stk. Appelsin Pillet og skåret i tynde skiver
- 1 bundt Mynte Hakket
- 2 spsk. Kakaonibs
- Limesaft Saften fra 1 lime
- 2 spsk. Olivenolie
- Havsalt Lidt
Sådan gør du
- Skær granatæblet over, og pil forsigtigt kernerne ud – det er dem, du skal bruge. Læg appelsinskiverne i bunden af et stort fad. Kom granatæblekernerne på, og pynt med hakket mynte og kakaonibs. Sprinkl med limesaft og olivenolie, og kom lidt havsalt på.