Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Ærtepure

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

10. oktober 2018
En flot og lækker ærtepure er et godt tilbehør til både kød, fisk og fjerkræ. Prøv også at servere pureen som en slags dip til f.eks. rugbrødsstave.

Opskrift på Ærtepure

En flot og lækker ærtepure er et godt tilbehør til både kød, fisk og fjerkræ.

Prøv også at servere pureen som en slags dip til f.eks. rugbrødsstave.


Servings: 4 Portioner

Ærtepure

En flot og lækker ærtepure er et godt tilbehør til både kød, fisk og fjerkræ. Prøv også at servere pureen som en slags dip til f.eks. rugbrødsstave.
Author: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Dressing
Køkken: Britisk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredients

  • 300 gram Ærter fra frost
  • 1 stk. Løg
  • 1 fed Hvidløg
  • 25 gram Smør
  • Krydderier salt og peber
  • Citronsaft

Instructions

  • Skræl løg og hvidløg og skær begge dele i tern.
  • Varm smørret op i en gryde og sauter løg og hvidløg deri. De skal på ingen måde blive brune, kun gennemsigtige.
  • Tilsæt ærterne og lad dem simre i gryden sammen med løg og smør i 10-15 minutter.
  • Blend alt sammen og smag pureen til med salt, peber og citronsaft.