ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Æblegrød

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 9. maj 2018

Dejlig og hurtig opskrift på æblegrød. Den er lavet af få ingredienser og kan bruges på havregrøden eller til en gammeldags æblekage.


Æblegrød

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 1 Portion
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 1500 gram Æbler
  • 0.5 Vaniljestang
  • 0.5 deciliter Vand

Sådan gør du

  • Skræl æblerne og fjern kernehuset.
    Skær æblerne i mindre stykker.
    Kom æbler, vaniljestang og vand i en gryde og lad det koge ved svag varme i 30 minutter eller indtil æblerne er møre.
    Æblegrød
    Når æblerne er møre fjernes vaniljestangen.
    Mos evt. æblerne til mindre stykker eller lad grøden være rustik.
    Servere grøden med lidt let pisket flødeskum eller en lækker vanilje creme fraiche.
    Æblegrød

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.