Opskrift på Æblebrød
Skønneste Æblebrød (kage) med sprødt nødde-karamelknas på toppen.
Svampet – saftigt og helt perfekt til en kop eftermiddags te.
Herunder får du opskriften som > DU BARE MÅ PRØVE.

Servings: brød
Æblebrød
Ingredients
Dejen
- 50 gram Smør blødt
- 1.5 deciliter Sukker
- 1.5 tsk. Vaniljesukker
- 2 stk. Æg
- 1 deciliter Creme Fraiche
- 2 deciliter Mel
- 1 tsk. Bagepulver
- 1 stk. Æbler i tern
- Sukker til at drysse henover æbleternene
Nødde-karamel knas
- Valnødder en håndfuld, hakket
- Mandler en lille håndfuld, hakket
- 1 deciliter Brun farin
- 20 gram Smør
- 1 spsk. Sirup
- 1 spsk. Mel
Instructions
Dejen
- Pisk smør - sukker - vanilie med ét æg af gangen. Tilsæt cremefraiche og dernæst mel og bagepulver. Æbleternend drysses med lidt sukker og vendes i dejen. Fordel dejen i en rugbrødsform
Nødde-karamel knas
- Smelt alle ingredienserne sammen i en gryde. Fordel nødde-karamellen over æbledejen og bag i 35-45 minutter ved 175°. Lad kagen køle til den er let lun og skær den ud som “brød skiver".