x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Æble-squash marmelade

METTE | 24. januar 2019

En dejlig opskrift på en velsmagende marmelade med æble og squash. 

Det er en hurtig og nem opskrift, der kun kræver få ingredienser og kort tid i køkkenet.

Den passer godt til en god brunch eller ved morgenbordet.


Æble-squash marmelade

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Antal: 1 glas
Forfatter: Mette

Ingredienser

  • 1000 gram Squash
  • 1800 gram Æbler Madæbler
  • 500 gram Sukker
  • 2 tsk. Ingefær Finthakket
  • 2 tsk. rød melatin

Sådan gør du

  • Skræl squash og æbler.
    Skær æblerne i mindre stykker og kasser stilk og kernehus.
    Skær enderne af squashen og skær den i mindre stykker.
    Kom æbler, squash og ingefær i en gryde og kog dem møre - det tager cirka 15 minutter-
    Brug en stavblender (eller en ske/gaffel) og mos frugterne godt sammen.
    Tilsæt sukker og lad det koge i et par minutter under omrøring.
    Tilsæt melatin og giv det 1-2 minutter mere.
    Skum gryden af for urenheder i toppen..
    Skyl dine sylte-/marmeladeglas i atamon og hæld den varme marmelade i det.
    Marmeladen er nu færdig, så glasset skal bare lukkes hurtigst muligt.
    Æble-squash marmelade
    Æble-squash marmelade

Noter

Marmeladen bliver konserveret af sukkeret, så det kan holde sig i godt stykke tid.

Om forfatteren


Mette nyder salater, rødt kød, det asiatiske- og italienske køkken samt er kaffeelsker?