Opskrift på Æble-squash marmelade
En dejlig opskrift på en velsmagende marmelade med æble og squash.
Det er en hurtig og nem opskrift, der kun kræver få ingredienser og kort tid i køkkenet.
Den passer godt til en god brunch eller ved morgenbordet.

Antal: glas
Æble-squash marmelade
Ingredienser
- 1000 gram Squash
- 1800 gram Æbler Madæbler
- 500 gram Sukker
- 2 tsk. Ingefær Finthakket
- 2 tsk. rød melatin
Sådan gør du
Skræl squash og æbler. Skær æblerne i mindre stykker og kasser stilk og kernehus. Skær enderne af squashen og skær den i mindre stykker. Kom æbler, squash og ingefær i en gryde og kog dem møre - det tager cirka 15 minutter- Brug en stavblender (eller en ske/gaffel) og mos frugterne godt sammen. Tilsæt sukker og lad det koge i et par minutter under omrøring. Tilsæt melatin og giv det 1-2 minutter mere. Skum gryden af for urenheder i toppen.. Skyl dine sylte-/marmeladeglas i atamon og hæld den varme marmelade i det. Marmeladen er nu færdig, så glasset skal bare lukkes hurtigst muligt.
Noter
Marmeladen bliver konserveret af sukkeret, så det kan holde sig i godt stykke tid.