ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

OptiGrill test – Find den bedste OBH Nordica eller Tefal OptiGrill

REDAKTION | 27. marts 2023

I denne OptiGrill test har vi valgt at udelukkende fokusere på OBH OptiGrill og Tefal OptiGrill. Det har vi gjort fordi de to producenters produkter alle ligger i toppen af markedet, når det kommer til kvalitet. Til dem af jer som læser med og ikke ved hvad en OptiGrill er, så er det en form for bordgrill, som er velegnet til forskellige typer af kød, sandwich, grøntsager og hvad man nu ellers kan finde på. Fordelen ved en OptiGrill ift. en airfryer, som også er en alsidig maskine, når det kommer til tilberedning af forskellige former for kød og grøntsager, er, at en OptiGrill er i stand til at registrere tykkelsen på det kød man vil tilberede og justere indstillingerne, så man altid får det bedste mulige resultat når man bruger den.

For at give dig et så godt overblik som muligt, over hvilke Tefal OptiGrill og OBH OptiGrill der findes på markedet, så har vi i denne OptiGrill test nøje udvalgt de modeller, som vi mener er de bedste. Det gør at du kan fokusere på hvilken af de forskellige OptiGrill er den bedste for dig, uden at skulle tage stilling til en masse andre produkter, fra andre producenter. Så hvis du læser med i denne OptiGrill test, så vær klar til at tage noter, sådan så du kan finde frem til den OptiGrill der bedste matcher dine forventninger og behov, og ikke mindst dit budget. Så hvis du er på markedet efter en OptiGrill og har svært ved at gennemskue hvilken model du skal vælge, samt hvilket brand der har de bedste produkter, så har vi gjort alt arbejdet for dig her.

Vigtigt at vide om testen er, at Gastrofun ikke tester produkterne selv. Vores tests er baseret på andres anmeldelser, popularitet på markedet og andre kilders tests. Du skal se vores tests som en måde at få et overblik over nogle af de bedste og mest populære produkter i dag.

OBH Nordica OptiGrill+ XL
OBH Nordica OptiGrill+ XL

OBH Nordica OptiGrill+ XL

OBH Nordica OptiGrill+ XL er som navnet antyder, en OptiGrill XL, som har nok plads til at kunne tilberede lækkert og saftigt kød, til 6-8 personer. Den benytter sig af avanceret teknologi, som er i stand til at sikre, at dine retter bliver tilberedt til perfektion hver gang du bruger grillen. Den har 9 indbyggede programmer til at tilberede dit kød. Derudover har den også et manuelt program med 4 temperaturindstillinger som gør, at du kan få dit kød, din sandwich eller hvad du ellers måtte tilberede, præcist som du personligt vil have det.

Non-stick belægning og opvaskemaskine-venlig

Den store grilloverflade, som består af aftagelige grillplader, er beklædt med en non-stick belægning, som gør at det er let at fjerne brændt kød, ost eller andet, som kunne tænkes at sætte sig efter brug. Samtidig så tåler de at komme i opvaskemaskinen, hvilket blot gør rengøringen endnu hurtigere og lettere. Der er mange fordele ved OBH Nordica OptiGrill+ XL. De perfekt tilberedte retter og den nemme rengøring er blot nogle af dem, så hvis du er overvejer at købe en OptiGrill, så bør du overveje OBH Nordica OptiGrill+ XL.

Egenskaber:

 • Farve: Sølv/Sort
 • Effekt: 2000 W
 • Programmer: 9+1
 • Grilloverflade: 800 cm²
Tefal OptiGrill+ XL GC722D40
Tefal OptiGrill+ XL GC722D40

Tefal OptiGrill+ XL GC722D40

Tefal OptiGrill+ XL er et godt eksempel på, hvordan man kan efterhånden kan erstatte komfuret med en panini- eller OptiGrill. Denne model er i stand til at tilberede alle former for kød, ved hjælp af de praktiske og smarte 9 forudindstillede programmer. Samtidig er den i stand til selv at udregne og tilpasse tiden og temperaturen, som er nødvendig, for at tilberede kødet til perfektion. Den er derfor perfekt som en ekstra maskine, hvis man skal stege meget kød ad gangen, og dermed en praktisk tilføjelse til ethvert køkken.

Egner sig godt til små køkkener eller dem der bor alene

Det giver sig selv, at Tefal OptiGrill+ XL egner sig godt til alle køkkener og størrelse husstande, men dens kompakte størrelse og store alsidighed gør også, at den egner sig specielt godt til dem der bor alene og har et stort behøv for køkkenapparater, samt dem som ikke har særligt meget plads at gøre godt med, når det kommer til deres køkken. Uanset ens situation, så får man en lang række fordele ved at investere i en OptiGrill, og denne model fra Tefal, er det oplagte valg. Så hvis du overvejer en OptiGrill, så overvej denne.

Egenskaber:

 • Farve: Stål/Sort
 • Materiale: Rustfrit Stål
 • Grilloverflade. 800 cm²
 • Effekt: 2000 W
OBH Nordica OptiGrill GO702D
OBH Nordica OptiGrill GO702D

OBH Nordica OptiGrill GO702D

OBH Nordica OptiGrill GO702D er en fantastisk tilføjelse til ethvert køkken. Det er den fordi, at den er udstyret med avanceret og moderne teknologi, der gør den i stand til at levere det perfekte resultat, hver gang man bruger den. Den er utroligt alsidig og kan tilberede alle former for kød og grøntsager, og skulle man have lyst til en lækker panini sandwich, så klarer den også det, nemt og hurtigt. Så for alle der er på udkig efter en effektiv og alsidig indendørs bordgrill, så er OBH Nordic OptiGrill GO702D et perfekt valg.

Kan næsten alt det samme som din gasgrill

En af de ting, som gør at denne OBH OptiGrill fra OBH Nordica, er det oplagte valg til ethvert køkken, er dens store alsidighed. Selv om den ikke direkte kan erstatte din gasgrill, så er OBH Nordica OptiGrill GO702D et praktisk must-have for alle, der ønsker at have de bedste muligheder for at tilberede lækker og saftigt kød derhjemme. Så hvis elsker at grille, men nærmest bliver deprimeret når vinteren står for døren, og det er tid til at pakke grillen væk, så kan OBH Nordica OptiGrill gøre dig i stand til at grille indendørs.

Egenskaber:

 • Farve: Stål/Sort
 • Effekt: 2000 W
 • Grilloverflade: 600 cm²
 • Tåler maskinopvask: Ja
Tefal OptiGrill Elite GC750D
Tefal OptiGrill Elite GC750D

Tefal OptiGrill Elite GC750D

Tefal OptiGrill Elite er den perfekt løsning til dem, som søger en elektrisk indendørsgrill, som gør dem i stand til at kunne nyde lækker grillmad året rundt. Den er udstyret med en avanceret teknologi, som giver den en form for intelligens, der gør, at den selv kan regne hvor varmt og hvor lang tid kødet skal tilberedes. På den måde kan være sikker på at få et perfekt stykke grillet kød, hver gang man bruger den. Så til alle der overvejer en elektrisk bordgrill, OptiGrill xl eller en panini grill, vælg i stedet en Tefal OptiGrill Elite GC750D.

Den perfekte indendørs grill til alle typer kød

Som dansker kan det være svært, at skulle indstille sig på at vejret skifter og man i en længere periode af året, er nødt til at sætte grillen ind i skuret og i stedet bruge sit køkken, til at tilberede sine måltider. Her kan denne OptiGrill fra Tefal være en god løsning, der gør at man ikke behøver at undvære lækkert, saftigt og grillet kød. Den er endda i stand til at lave perfekte grillstriber, så det ikke kun er smagen man ikke skal undvære, men heller ikke oplevelsen ved at sætte tænderne i en lækker grillet bøf eller saftigt kyllingebryst.

Egenskaber:

 • Farve: Stål/Sort
 • Materiale: Termoplastik
 • Grilloverflade: 600 cm²
 • Effekt: 2200 W
Tefal OptiGrill Plus GC712D34
Tefal OptiGrill Plus GC712D34

Tefal OptiGrill Plus GC712D34

Denne Tefal OptiGrill er et godt billede på, hvorfor det at have en OptiGrill derhjemme, kan give mange fordele. Her er tale om en grill som først og fremmest har et kompakt og praktisk design, der gør at den er let at opbevare, selv hvis man ikke har så meget plads i sit køkken. Den er spækket med smart teknologi, der gør at man let kan opnå perfekte resultater, hver gang man bruger den. Så hvis man har gået og overvejet at anskaffe sig en bordgrill eller lignende, så kan man med fordel i stedet over denne OptiGrill.

6 forudindstillede programmer gør madlavning til en leg

Hvis man er typen, som måske ikke er den bedste i et køkken og derfor godt kunne bruge lidt hjælp til sin madlavning, så er Tefal OptiGrill Plus et rigtigt godt valg. Den kommer nemlig med hele 6 forudindstillede programmer, henholdsvis bøf, pølser, fisk, sandwich, burger og fjerkræ, som gør, at man blot skal vælge det program, som matcher det man vil tilberede. Det gør at det aldrig har været nemmer at lave og samtidig, at denne Tefal OptiGrill er et godt valg til alle, som godt kunne trænge til en hjælpende hånd i køkkenet.

Egenskaber:

 • Farve: Sølv/Sort
 • Materiale: Rustfrit Stål
 • Grilloverflade: 600 cm²
 • Effekt: 2000 W
Tefal OptiGrill + XL GC7228
Tefal OptiGrill + XL GC7228

Tefal OptiGrill + XL GC7228

Tefal OptiGrill + XL GC7228 har mange funktioner, der gør det nemt, hurtigere og mere effektivt at grille mad indendørs. Den kan prale af seks automatiske tilberedningsprogrammer til forskellige typer kød samt en manuel tilstand, der kan indstilles til specifikke kødtyper af forskellige tykkelser og opskrifter. Takket være de vinklede plader på overfladen spredes varmen jævnt for at sikre optimale tilberedningsresultater. Dens non-stick-belægning sikrer, at maden ikke hænger fast, når den griller, og gør den lettere at rengøre.

Det oplagte valg til alle grillelskere

Duften af grillet mad er synonym med den danske sommer. Danskerne er besat af at grille og det gør samtidig, at der er mange som savner dette, når den kolde og våde danske vinter tager over. Hvis man har det på denne måde, så er denne Tefal OptiGrill den perfekte erstatning, som gør at man kan grille hele året rundt, uanset hvordan vejret er. Det vil aldrig være det samme som duften og smagen man får, fra den traditionelle kulgrill, men i mangel af bedre, så kan denne OptiGrill være en næsten perfekt erstatning.

Egenskaber:

 • Farve: Sort
 • Materiale: Rustfrit Stål
 • Grilloverflade: 800 cm²
 • Effekt: 2000 W

Hvilke fordele giver det at have en OptiGrill?

OptiGrill er et innovativt madlavningsapparat, der gør det nemt at grille, både ude- og indendørs. De fleste modeller har intelligente programmer, automatiske indstillinger og sensorteknologi, der sikrer, at maden bliver tilberedt til perfektion hver gang. Mange har også en non-stick-belægning og dele, der tåler opvaskemaskine, så du kan rengøre den uden besvær, efter du har brugt den. Alt i alt, så er der utroligt mange fordele ved at have en OptiGrill. Den største vil altid være, at man er i stand til at grille året rundt.

Hvilken OptiGrill skal man vælge?

Der findes mange forskellige brands, som har taget OptiGrill konceptet til sig og udviklet lignende produkter. Når det kommer til OptiGrill, så kommer man dog længst ved at vælge en grill enten fra Tefal eller OBH Nordica. De dominerer da også den optigrill test, både fordi vi har valgt at fokusere på netop disse to brands, men også fordi, at de simpelthen er det bedste markedet kan byde på. Så hvis man er på udkig efter en OptiGrill, så bør man stærkt overveje en OBH OptiGrill eller en Tefal OptiGrill.

Find den bedste grill i en OptiGrill test

Hvis man er seriøs omkring det at købe en OptiGrill og gerne vil finde den bedste, så giver man sig selv de bedste forudsætninger, ved at bruge en optigrill test. Ved at finde og læse en optigrill test, kan man nemlig ikke blot se hvad markedet kan tilbyde, men også læse mere om de forskellige modeller, som er med i testen, og på den måde få en bedre idé om, hvilke fordele det giver at have en OptiGrill. På den måde kan man tage en informeret beslutning omkring, hvilken OptiGrill der vil være den bedste, til de behov man har.

Hvor kan man læse en OptiGrill test

Hvis man gerne vil finde og bruge en optigrill test, til at finde den bedste OptiGrill til de behov man har, så er internettet det bedste sted at finde en test. Før i tiden kunne man også finde denne slags tests i forskellige former for blade og magasiner, men i dag er der ikke mange blade tilbage, ligesom det er sjældent de laver en optigrill test. Så hvis man vil finde en test af OptiGrill, er internettet altså den bedste mulighed man har. Det kræver ikke mange klik og tast på keyboardet, før man kan have sin grill klar til brug.

Hvad koster en OptiGrill

Som med alle andre former for køkkenmaskiner og køkkenapparater, så findes der modeller i forskellige prisklasser, når man skal ud at købe en OptiGrill. Man kan derfor ikke sætte et fast beløb på, hvad en OptiGrill koster. I stedet kan man se på hvilke funktioner man er interesseret i at den har, og dermed få en fornemmelse for, hvad en OptiGrill koster, når den skal kunne disse specifikke ting. Et godt tip er, ikke at være så fikseret på prisen. Hellere betale en lille smule mere, for at få en OptiGrill der opfylder ens behov.

Hvor er det bedst at købe en OptiGrill?

Når det kommer til at købe den OptiGrill man er interesseret i, så er der flere forskellige muligheder. Nogle optigrill test har links til de steder hvor man kan købe grillen, så dette er et godt sted at starte, hvis man er en af dem, som har gjort brug af en optigrill test til at finde sin grill. Hvis dette ikke er tilfældet, kan man i stedet bruge internettet til at finde frem til de forskellige forhandlere, som har netop den OptiGrill, som man gerne vil købe. Husk altid at holde øje med priserne, da der kan være stor forskel på priserne.

FAQ

Hvilken er den bedste Optigrill?

Den bedste OptiGrill handler mere om præferencer end hvor god den egentlig er. Det skyldes at folk har forskellige behov, og det der gør en OptiGrill god for dig, gør den ikke nødvendigvis god for din nabo.

Hvordan vælger jeg en Optigrill?

Den bedste metode til at vælge en OptiGrill, hvis man ikke i forvejen ved meget om dem, er at finde en optigrill test på internettet. Her kan man nemlig læse om de forskellige produkter og dermed finde frem til den der er bedst, til de behov man nu har.

Hvad er en Optigrill?

En OptiGrill er en form for elektrisk indendørsgrill, som er i stand til at tilberede en lang række forskellige typer af kød og grøntsager, og minder på mange måder om en panini grill, bare bedre.