Verdens bedste flæskesvær tilberedt ved hjælp af tålmodighed og frituren.3 ture i frituregryden giver den perfekte sprødhed og resultat - hver gang.

Opskrift på verdens bedste flæskesvær
Verdens bedste flæskesvær tilberedt ved hjælp af tålmodighed og frituren.
3 ture i frituregryden giver den perfekte sprødhed og resultat – hver gang.

Servings: portion
Verdens bedste flæskesvær
Verdens bedste flæskesvær tilberedt ved hjælp af tålmodighed og frituren.3 ture i frituregryden giver den perfekte sprødhed og resultat - hver gang.
Ingredients
- 1 stk Svineslag Svær fra en kamsteg eller ribbensteg
- Vand
- Fritureolie
- Salt
Instructions
- Skær den ønskede størrelse svær af svineslaget.
- Kog sværere i rigeligt vand, i 15 min.
- Tør sværere grundigt og lad dem køle af (gerne i fryseren).
- Kog sværene i frituren i 5 min ved 150 grader, læg dem på et viskestykke mens de tørrer og køler af (gerne i fryseren).
- Kog sværene i frituren i 5 min ved 170 grader, og lad dem igen køle på et viskestykke. (gerne i fryseren).
- Kog sværene i frituren i 5 min ved 190 grader, lad dem dryppe af på et viskestykke, drys dem med salt og de er klar til at blive spist.