Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Trøfler

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

28. august 2018
Trøfler er dog noget, du sagtens kan lave selv, og det er en genial måde at give nyt liv til kagerester på. 

Opskrift på trøfler

Alle elsker trøfler, og de lækre kager er da også at finde hos enhver bager i hele landet.

Trøfler er dog noget, du sagtens kan lave selv, og det er en genial måde at give nyt liv til kagerester på.


Antal: 10 stk.

Trøfler

Trøfler er dog noget, du sagtens kan lave selv, og det er en genial måde at give nyt liv til kagerester på. 
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 350 gram kage Gerne kagerester af en eller flere slags kager
  • 10 gram Mandelmel kan undlades
  • 1 spsk. marmelade hindbær, jordbær eller solbær
  • 1 tsk. Kakao
  • 1 tsk. Romessens
  • 100 gram Mørk chokolade
  • Kulørt krymmel til at trille trøflerne i

Sådan gør du

  • Smuldr kagen i en skål og tilsæt mandelmel, marmelade, romessens og kakao.
  • Smelt chokoladen over vandbad og tag den af varmen. Lad chokoladen afkøle, til den er lun.
  • Tilsæt den smeltede chokolade til kageblandingen og bland alt godt sammen.
  • Alternativt kan du komme alle ingredienserne i en foodprocessor og lade den køre, til massen er sammenhængende.
  • Form trøffelmassen til 10 trøfler.
  • Hæld farvet krymmel i en dyb tallerken og tril trøflerne deri. 
  • Opbevar trøflerne i køleskabet, til de skal spises.  

Noter

Du kan trille dine trøfler i andet end krymmel. Prøv f.eks. med kakao, kokosmel eller frysetørrede hindbær.