x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Syltede sennepskorn

FOOD_BY_CHRISNOS | 27. april 2020

Lækker opskrift på syltet gule sennepskorn.

Syltede sennepskorn er næsten et must i ethvert køleskab.

Ikke nok med de er super dekorative på en anretning, så tilfører de også en rigtig lækker syre til retten.

Vores smagsløg vil rigtig gerne have et syremodspil til det federe element på ens anretning.

Hvad enten det er i en sandwich, på smørrebrødet, til fisken, bøffen eller i salaten, så er syltede sennepskorn et godt bud.

De er hurtige at lave og så holder de sig længe på køl.

I årevis har man brugt sennep til fx pølser, igen syre til det fede.

Og sådan er der flere eksempler. ?


Syltede sennepskorn

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 1 glas
Forfatter: Food_by_chrisnos

Ingredienser

  • 90 gram Sennepsfrø gule
  • 1.5 deciliter Eddike klar lager-
  • Salt lidt
  • 2 spsk. Sukker

Sådan gør du

  • Det hele koges op og lad det derefter småsimre i små 5 minutter.
    Hældes på glas med lufttæt låg.
    Perfekt på påskebordet ? og alle andre anledninger...?

Om forfatteren


Christina er uddannet kok og er 37 år. Hun elsker at nørde i alle retninger, men der er også plads til down to earth kokkerier. Christina er vild med at dele ud af tips, tricks og ideer fra kokkeverdenen.

Følg mig på Instagram her.