Råsyltede rødløg er lækkert og nemt tilbehør til mange forskellige ting.
Brug dem som tilbehør til kød, på smørrebrød eller i salaten.
Løgene kan holde sig længe på køl, så lav gerne en stor portion, når du alligevel er i gang.
Se en teaser til vores video hvor vi laver æbleskiver her:
I GastroFun PREMIUM kan du selvfølgelig se hele videoen. Har du ikke adgang endnu, kan du tilmelde dig her.
Redaktion: Se vores opskrift på syltede rødløg her.

Ingredienser
- 4 stk. Rødløg
- 2 deciliter Eddike
- 2 deciliter Sukker gerne rørsukker
- 5 stk. Peberkorn
- 3 stk. Hele nelliker kan undlades
Sådan gør du
- Kog eddike, sukker, nelliker og peberkorn ganske kort op, til sukkeret er smeltet. Skær rødløg i tynde skiver og læg dem i et sylteglas. Hæld sukkerlagen over løgene og lad det afkøle. Sæt glasset på køl, holdbarheden er ca. 1-2 måneder.
Om forfatteren
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!