ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Syltede rødløg

ANNE METTE AUTZEN | 1. august 2018

Råsyltede rødløg er lækkert og nemt tilbehør til mange forskellige ting.

Brug dem som tilbehør til kød, på smørrebrød eller i salaten.

Løgene kan holde sig længe på køl, så lav gerne en stor portion, når du alligevel er i gang. 


Se en teaser til vores video hvor vi laver æbleskiver her:

GastroFun PREMIUM kan du selvfølgelig se hele videoen. Har du ikke adgang endnu, kan du tilmelde dig her.


RedaktionSe vores opskrift på syltede rødløg her.


Syltede rødløg

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 4 stk. Rødløg
  • 2 deciliter Eddike
  • 2 deciliter Sukker gerne rørsukker
  • 5 stk. Peberkorn
  • 3 stk. Hele nelliker kan undlades

Sådan gør du

  • Kog eddike, sukker, nelliker og peberkorn ganske kort op, til sukkeret er smeltet. Skær rødløg i tynde skiver og læg dem i et sylteglas. Hæld sukkerlagen over løgene og lad det afkøle. Sæt glasset på køl, holdbarheden er ca. 1-2 måneder. 
    Syltede rødløg

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!