ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Syltede radiser

KATRINE | 25. april 2018
Syltede radiser er lækre. Det lidt skarpe i deres smag forsvinder og de får den smukkeste flotte farve. De kan pifte aftensmaden, tapas bordet eller din salat op, både med farven, sprødheden og smagen.

Syltede radiser er lækre. Det lidt skarpe i deres smag forsvinder og de får den smukkeste flotte farve.
De kan pifte aftensmaden, tapas bordet eller din salat op, både med farven, sprødheden og smagen.

Desuden er syltning en fremragende måde at konservere dine råvarer på, så du sikrer at du får brugt alle dine grønsager.


Syltede radiser

Syltede radiser er lækre. Det lidt skarpe i deres smag forsvinder og de får den smukkeste flotte farve. De kan pifte aftensmaden, tapas bordet eller din salat op, både med farven, sprødheden og smagen.
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin
Ret: Syltning
Køkken: Dansk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 2 timer
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Katrine

Ingredienser

  • 2 deciliter Hvidvinseddike
  • 1 deciliter Vand
  • 1 tsk. Salt
  • 1 spsk. Sukker
  • 400 gram Radiser

Sådan gør du

  • Hæld eddiken, vandet, sukkeret og saltet i en gryde og kog det op.
  • Rens radiserne, vask dem og skær dem i tynde skiver.
  • Kog radiserne i 1 minut i eddikelagen.
  • Skold et syltegas i mellemtiden (vi bruger en Quooker til det).
  • Hæld radiserne og eddikelagen i sylteglasset og sæt låget på.
  • Sæt sylteglasset i køleskabet og lad det stå minimum 2 timer (men gerne længere) før det skal spises.

Om forfatteren