x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Syltede radiser

KATRINE | 25. april 2018

Syltede radiser er lækre. Det lidt skarpe i deres smag forsvinder og de får den smukkeste flotte farve. 
De kan pifte aftensmaden, tapas bordet eller din salat op, både med farven, sprødheden og smagen. 

Desuden er syltning en fremragende måde at konservere dine råvarer på, så du sikrer at du får brugt alle dine grønsager.


Syltede radiser

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 2 timer
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Katrine

Ingredienser

  • 2 deciliter Hvidvinseddike
  • 1 deciliter Vand
  • 1 tsk. Salt
  • 1 spsk. Sukker
  • 400 gram Radiser

Sådan gør du

  • Hæld eddiken, vandet, sukkeret og saltet i en gryde og kog det op.
    Radiser
    Rens radiserne, vask dem og skær dem i tynde skiver.
    Kog radiserne i 1 minut i eddikelagen.
    Radiser
    Skold et syltegas i mellemtiden (vi bruger en Quooker til det).
    Hæld radiserne og eddikelagen i sylteglasset og sæt låget på.
    Syltede radiser
    Sæt sylteglasset i køleskabet og lad det stå minimum 2 timer (men gerne længere) før det skal spises.

Om forfatteren