Syltede radiser er lækre. Det lidt skarpe i deres smag forsvinder og de får den smukkeste flotte farve. De kan pifte aftensmaden, tapas bordet eller din salat op, både med farven, sprødheden og smagen.

Opskrift på syltede radiser
Syltede radiser er lækre. Det lidt skarpe i deres smag forsvinder og de får den smukkeste flotte farve.
De kan pifte aftensmaden, tapas bordet eller din salat op, både med farven, sprødheden og smagen.
Desuden er syltning en fremragende måde at konservere dine råvarer på, så du sikrer at du får brugt alle dine grønsager.

Antal: Portioner
Syltede radiser
Syltede radiser er lækre. Det lidt skarpe i deres smag forsvinder og de får den smukkeste flotte farve. De kan pifte aftensmaden, tapas bordet eller din salat op, både med farven, sprødheden og smagen.
Ingredienser
- 2 deciliter Hvidvinseddike
- 1 deciliter Vand
- 1 tsk. Salt
- 1 spsk. Sukker
- 400 gram Radiser
Sådan gør du
- Hæld eddiken, vandet, sukkeret og saltet i en gryde og kog det op.
- Rens radiserne, vask dem og skær dem i tynde skiver.
- Kog radiserne i 1 minut i eddikelagen.
- Skold et syltegas i mellemtiden (vi bruger en Quooker til det).
- Hæld radiserne og eddikelagen i sylteglasset og sæt låget på.
- Sæt sylteglasset i køleskabet og lad det stå minimum 2 timer (men gerne længere) før det skal spises.