Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Syltede æbler og rødløg

Thomas NielsenThomas Tranegaard Nielsen
   

Thomas er medejer og chefredaktør på GastroFun. Han har arbejdet som skolelærer i over 10 år, bl.a. i madkundskab, hvor han har skrevet alle sine opskrifter selv. Thomas er vild med krydderier, og eksperimenterer lige nu en masse med det asiatiske køkken. Og så er hans nye yndlingsgrej en trykkoger. Du finder ham enten på GastroFuns kontor eller i TV-køkken. Du kan også se ham i MasterChef 2021.

17. november 2018

Opskrift på syltede æbler og rødløg

Syltede æbler og syltede rødløg smager dejligt.

Det er vanvittig nemt og lynhurtigt at lave og de passer godt til at pifte smørebrød, burgere og f.eks. hotdogs op til et væsentlig højere niveau.


Se en teaser til vores video hvor vi laver syltede rødløg her:

GastroFun PREMIUM kan du selvfølgelig se hele videoen. Har du ikke adgang endnu, kan du tilmelde dig her.


Redaktion: Se vores opskrift på syltede rødløg her.


Servings: 1 glas

Syltede æbler og rødløg

Author: Thomas Tranegaard Nielsen
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter

Ingredienser

  • 2 deciliter Eddike Bare brug din yndlingsvariant, f.eks. æbleedikke eller hvidvinseddike
  • 1 deciliter Sukker
  • 1 tsk. Peberkorn
  • 1 tsk. Fennikelfrø
  • 2 stk. Æbler
  • 1 stk. Rødløg

Sådan gør du

  • Kog eddiken op med sukker og krydderier.
    Snit æblerne og løgene i tynde både, læg dem i et sylteglas og hæld så den kogende lage over.
    Luk glasset og lad det afkøle. 
    Syltede rødløg og æbler