x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Syltede æbler og rødløg

THOMAS TRANEGAARD NIELSEN | 17. november 2018

Syltede æbler og syltede rødløg smager dejligt.

Det er vanvittig nemt og lynhurtigt at lave og de passer godt til at pifte smørebrød, burgere og f.eks. hotdogs op til et væsentlig højere niveau.


Se en teaser til vores video hvor vi laver syltede rødløg her:

GastroFun PREMIUM kan du selvfølgelig se hele videoen. Har du ikke adgang endnu, kan du tilmelde dig her.


Redaktion: Se vores opskrift på syltede rødløg her.


Syltede æbler og rødløg

4 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 1 glas
Forfatter: Thomas Tranegaard Nielsen

Ingredienser

  • 2 deciliter Eddike Bare brug din yndlingsvariant, f.eks. æbleedikke eller hvidvinseddike
  • 1 deciliter Sukker
  • 1 tsk. Peberkorn
  • 1 tsk. Fennikelfrø
  • 2 stk. Æbler
  • 1 stk. Rødløg

Sådan gør du

  • Kog eddiken op med sukker og krydderier.
    Snit æblerne og løgene i tynde både, læg dem i et sylteglas og hæld så den kogende lage over.
    Luk glasset og lad det afkøle. 
    Syltede rødløg og æbler

Om forfatteren


Thomas er skolelærer, bl.a. i madkundskab og engelsk, han er en flittig amatørbager og overall madnørd, og så udvikler han stort set alle sine opskrifter selv - de fleste findes her på siden. Thomas er vært på GastroFun Premium og en del af redaktionen her på siden, og så er han med i MasterChef 21.