ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Svampet bananbrød med chokolade og hasselnødder

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

15. april 2024
Uuhm, super svampet, mega lækkert bananbrød fyldt med knasende valnødder og små flydende chokoladebomber…
Svampet bananbrød med chokolade og hasselnødder

Opskrift på svampet bananbrød med chokolade og hasselnødder

Uuhm, super svampet, mega lækkert bananbrød fyldt med knasende valnødder og små flydende chokoladebomber…

En super nem klassiker, der kan nydes lige som den er – eller endnu bedre; med et lag nuttella eller peanutbutter.

Fungerer godt som mellemmåltid, som lidt lækkert til kaffen eller som et sødt indslag i madpakken.
Jeg har lavet bananbrød utallige gange og er nået frem til en opskrift, jeg bar syns virker hver gang.

Det er den I får lige her:
Bananerne sikrer, at brødet fint holder sig friskt og svampet 2-3 dage på køl.


Svampet bananbrød med chokolade og hasselnødder
Antal: 1 brød

Svampet bananbrød med chokolade og hasselnødder

Uuhm, super svampet, mega lækkert bananbrød fyldt med knasende valnødder og små flydende chokoladebomber…
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Bagning
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 45 minutter

Ingredienser

  • 100 gram Smør blødt
  • 80 gram Brun farin
  • 2 stk. Æg
  • 3 stk. Moden Banan moste
  • 1 tsk. Kanel
  • 1/2 tsk. Natron
  • 1/2 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. Vaniljesukker
  • 200 gram Hvedemel
  • 1 deciliter Mælk
  • 50 gram Valnødder grofthakkede
  • 50 gram Chokolade mørk eller lys, brug hvad du foretrækker

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Pisk smør og sukker godt sammen.
  • Pisk æg i ét ad gangen.
  • Pisk banan, kanel, natron, bagepulver, vanillesukker, mel og mælk i ved lav hastighed.
  • Vend nødder og chokolade i.
  • Fordel dejen i en brødform beklædt med bagepapir, drys evt lidt ekstra chokolade og nødder på toppen. Bag 45 min og servér

Noter

Svampet bananbrød med chokolade og hasselnødder Svampet bananbrød med chokolade og hasselnødder