ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Stegte karryris med kylling og grønt

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

8. maj 2024
Har du rester, du skal have brugt? Så kommer her et bud på en super nem menu med stegte karryris, krydret kylling og grønt.
Stegte karryris med kylling og grønt

Opskrift på stegte karryris med kylling og grønt

Har du rester, du skal have brugt? Så kommer her et bud på en super nem menu med stegte karryris, krydret kylling og grønt.

Retten her er lavet ret meget på slum – hvilket jo netop er pointen, da det jo skal ku laves af, hvad man har. Men jeg har nu alligevel forsøgt mig med en ingrediensliste og ca-mængder, for nogle gange er det bare rart med lidt inspiration til, hvad man kan stille op med overskudsmaden.

Denne her ret smager ihvertfald skønt og er klar på få minutter.

Har du en rest ris til overs, kan du putte nærmest hvad som helst i af kød og grønt og få noget rigtigt godt ud af det. Så krydrer du bar med dit yndlings. Personligt er jeg glad for karry – det smager bar dejligt i gryderetter, men er du ikk til det, kan du os bar brug salt/peber og fx lidt paprika Af grønt bruger du bar, hvad du har, spidskål, peberfrugt og blomkål ville fx også ha været godt i dette mix.


Stegte karryris med kylling og grønt
Antal: 1 personer

Stegte karryris med kylling og grønt

Har du rester, du skal have brugt? Så kommer her et bud på en super nem menu med stegte karryris, krydret kylling og grønt.
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Tilb. tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 2 deciliter Ris kogte
  • 2 spsk Olivenolie
  • 0,5 spsk Karry
  • 1,5 spsk Soya
  • 100 gram Kylling stegt kyllingekød el. oksekød el. andet restekød
  • 1 stk. Gulerødder groftrevet
  • 1 håndfuld Frisk spinat hakket
  • 1/4 stk. Broccoli små buketter

Sådan gør du

  • Opvarm en pande eller gryde med olien, tilføj ris, karry og soja – svits et par minutter.
  • Skær kødet i små stykker og tilføj sammen med gulerod, spinat og brocolli. Vend alt godt sammen og steg ved middel varme 5 minutters tid.
  • Smag til med salt, peber og evt mere karry og/eller soja – servér