Hvordan får man sprødt kyllingeskind? Vores opskrift er lidt krævende, men den virker hver gang.

Opskrift på sprødt kyllingeskind
Hvordan får man sprødt kyllingeskind?
Vores opskrift er lidt krævende, men den virker hver gang.

Antal: portion
Sprødt kyllingeskind
Hvordan får man sprødt kyllingeskind? Vores opskrift er lidt krævende, men den virker hver gang.
Ingredienser
- 1 Hel Kylling Kun skindet
- Salt
Sådan gør du
- Vi elsker sprødt kyllingeskind og hader madspild. Derfor køber vi altid hele kyllinger og her har vi en opskrift på sprødt skind, der laves ved siden af kyllingekødet.
- Hvorfor er det smart at tilberede kyllingeskindet for sig selv? For det første køber mange danskere deres kyllingekød i pakker a' 2 fileter. Typisk koster en hel kylling ikke meget mere og her får du hele fuglen samt det dejlige skind.Læs mere partering af kylling og hvad du kan bruge resten af kyllingen til.
- Start med at tænde ovnen på 225 grader varmluft.
- Når du har fjernet kyllingeskindet placeres det på et spækbræt med ydersiden nedad.
- Brug en urtekniv til at skrabe det overskynde fedt/hinder væk fra skindet, da det vil gøre det svært for skindet at blive sprødt.
- Når du har skrabet mest mulig fedt væk fra skindet, skal det placeres på en bageplade med bagepapir. Skindet skal være fordelt jævnt og klip evt. på langsiderne, så du er sikker på at skindet er jævnt fordelt.
- Drys en smule salt på skindet.
- Læg et nyt bagepapir henover og en bageplade ovenpå. Det sørger for at skindet ikke buler op under tilberedningen.
- Giv det mellem 20-25 minutter i ovnen og tag det ud og læg det på fedtsugende papir.
- Skindet er nu klar.
Noter
https://youtu.be/moWE_Vmvtkw