x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Spinat vaffel

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 15. januar 2020

Nem og sund vaffel, perfekt når tiden er knap og når der skal ske lidt nyt.


Spinat vaffel

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Bage, Frokost
Forb. tid: 3 minutter
Tilb. tid: 6 minutter
Antal: 1 stk
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 1 stk. Æg
  • 1 deciliter Havregryn
  • 1 deciliter Babyspinat
  • 1 tsk. Olie
  • Salt
  • Cayennepeber

Sådan gør du

  • Kom det hele op i blenderen og blend til en ensartet masse.
    Kom det op i et varmt vaffeljern og bag til færdig. 
    Server det som en erstatning til rugbrød eller som tilbehør til aftensmaden, eller når sulten melder sig.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.