Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Sous vide lammekoteletter

Per Asmussen
   

Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

7. juni 2018
Lammekoteletter af dansk lam. Tilberedt perfekt i sous vide og stegt i ghee.
Sous vide lammekoteletter (1)

Opskrift på sous vide lammekoteletter

Lammekoteletter af dansk lam. Tilberedt perfekt i sous vide og stegt i ghee.


Sous vide lammekoteletter (1)
Antal: 2 personer

Sous vide lammekoteletter

Lammekoteletter af dansk lam. Tilberedt perfekt i sous vide og stegt i ghee.
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 1 time 35 minutter

Ingredienser

  • 3 stk. Lammekotelet
  • Krydderier Salt og peber
  • 5 gram Ghee Olie eller smør kan også bruges.

Sådan gør du

  • Krydr kødet med salt og peber og vakuumpak det.
  • Tilbered kødet i 1,5 time ved 56 grader i sous vide/vandbad. Da kødet er krogmodnet giver vi det kortere tid end "normale" lammekoteletter, som vi plejer at tilberede i 2 timer ved 56 grader.
  • Dup kødet tørt med et viskestykke/køkkenrulle inden det skal steges.
  • Varm en pande op på fuld drøn og læg din ghee (smørolie) på panden.
  • Steg kødet i cirka 20-30 sekunder på hver side og drys med en god flagesalt før serveringen.

Noter

Har du ikke ghee, så varm den smagsneutrale olie op sammen med panden for derefter at hælde smørret på samtidig med kødet.