Opskrift på snickerskage
Snickerstærte med sprød bund, blød karamelmidte og chokolade på toppen – og selvfølgelig med peanuts mellem lagene… ?
Tærten her er simpel at lave og smager forrygende… ??

Antal: tærte
Snickerskage
Ingredienser
- 100 gram Peanuts Salte
- 100 gram Digestive kiks
- 50 gram Smør
- 1 dåse Karamelliseret mælk
- 25 gram Peanuts
- 1 deciliter Fløde
- 200 gram Mørk chokolade
Sådan gør du
- Der skal bruges en tærteform på Ø20cm til denne opskrift.
Blend de 100 gram peanuts og kiks til krummer. Smelt smøren og kom den i peanuts/digestive blandingen, rør godt. Put blandingen i en rund bageform (Ø20cm) og tryk godt ned i bunden, så massen virker som en fast bund. Sæt på køl. Hæld den karamelliserede mælk i en skål og varm den op i mikroovnen, til den bliver mere flydende. Hæld karamellen ud på bunden og strø de 25 gram peanuts over. Tryk dem lidt ned. Hak chokoladen groft og varm den forsigtigt i en gryde sammen med fløden til det smelter sammen til en fin ganache. Hæld ganachen ud over karamellen og sæt tærten på køl til chokoladen er stivnet. Så den klar til servering ?