x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Satay Sauce

PER ASMUSSEN | 2. maj 2018

Her har vi en opskrift på den lækre Sataysauce. Det er en krydret jordnøddesauce med jordnøddestykker, dertypisk bruges i det thailandske køkken til kyllingespyd.


Satay Sauce

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 5 spsk. Peanutbutter
  • 2 stk. Limesaft
  • 2 tsk. Rød karry paste
  • 0.5 can Kokosmælk
  • 1 spsk. Fiskesauce

Sådan gør du

  • Pres saften fra de limefrugter og bland alle ingredienserne i en stor skål.
    Rør det godt sammen og smag evt. til med ekstra fiskesauce eller limesaft.
    Saucen smager fantastisk sammen med kylling på spyd. 

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.