Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Salte paprikamandler

Mette

Mette nyder salater, rødt kød, det asiatiske- og italienske køkken samt er kaffeelsker?

16. oktober 2018
Disse saltede paprikamandler er en virkelig lækker snack til et glas vin, eller bare som alternativ til mere usunde fristelser.

Opskrift på salte paprikamandler

En virkelig lækker snack til et glas vin, eller bare som alternativ til mere usunde fristelser.

Mandlerne er nemme at lave og kan sagtens holde sig friske i et par uger, så du kan lave dem i god tid, inden de skal spises.

Mandlerne er en lækker snack, men prøv dem også som en sprød og knasende topping på suppen eller salaten.


Antal: 1 portion

Salte paprikamandler

Disse saltede paprikamandler er en virkelig lækker snack til et glas vin, eller bare som alternativ til mere usunde fristelser.
Forfatter: Mette
Ret: Snack
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 20 minutter

Ingredienser

  • 200 gram Mandler
  • 3.5 spsk. Salt groft
  • 1.5 tsk. Røget paprika
  • 2 deciliter Vand

Sådan gør du

  • Kom mandlerne på en varm stegepande og lad dem riste i et par minutter.
  • Tilsæt vand, salt og røget paprika og kog op, så saltet opløses.
  • Lad mandlerne koge, til vandet er fordampet.
  • Læg mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Giv dem 20 minutter ved 150  grader varmluft. 
  • Lad dem afkøle på en rist med bagepapir, til de er helt kolde.
  • Opbevar saltmandlerne i et en lufttæt beholder.