x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Salte paprikamandler

METTE | 16. oktober 2018

En virkelig lækker snack til et glas vin, eller bare som alternativ til mere usunde fristelser. 

Mandlerne er nemme at lave og kan sagtens holde sig friske i et par uger, så du kan lave dem i god tid, inden de skal spises.

Mandlerne er en lækker snack, men prøv dem også som en sprød og knasende topping på suppen eller salaten.


Salte paprikamandler

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Gæstemad, Hurtig mad, Snack, spanien, Tilbehør
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 1 Portion
Forfatter: Mette

Ingredienser

  • 200 clove Mandler
  • 3.5 spsk. Salt groft
  • 1.5 tsk. Røget paprika
  • 2 deciliter Vand

Sådan gør du

  • Kom mandlerne på en varm stegepande og lad dem riste i et par minutter.
    Tilsæt vand, salt og røget paprika og kog op, så saltet opløses.
    Lad mandlerne koge, til vandet er fordampet.
    Læg mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
    Giv dem 20 minutter ved 150  grader varmluft. 
    Lad dem afkøle på en rist med bagepapir, til de er helt kolde.
    Opbevar saltmandlerne i et en lufttæt beholder.

Om forfatteren


Mette nyder salater, rødt kød, det asiatiske- og italienske køkken samt er kaffeelsker?