
En virkelig lækker snack til et glas vin, eller bare som alternativ til mere usunde fristelser.
Mandlerne er nemme at lave og kan sagtens holde sig friske i et par uger, så du kan lave dem i god tid, inden de skal spises.
Mandlerne er en lækker snack, men prøv dem også som en sprød og knasende topping på suppen eller salaten.

Salte paprikamandler
Ingredienser
- 200 gram Mandler
- 3.5 spsk. Salt groft
- 1.5 tsk. Røget paprika
- 2 deciliter Vand
Sådan gør du
- Kom mandlerne på en varm stegepande og lad dem riste i et par minutter.
- Tilsæt vand, salt og røget paprika og kog op, så saltet opløses.
- Lad mandlerne koge, til vandet er fordampet.
- Læg mandlerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Giv dem 20 minutter ved 150 grader varmluft.
- Lad dem afkøle på en rist med bagepapir, til de er helt kolde.
- Opbevar saltmandlerne i et en lufttæt beholder.
Om forfatteren
Mette nyder salater, rødt kød, det asiatiske- og italienske køkken samt er kaffeelsker?