x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Salat

ANNE METTE AUTZEN | 5. august 2018

Den lækre feldsalat er her sat sammen med andre sprøde sager for en frisk og lækker salat. Saltmandlerne giver det ekstra pift.


Salat

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Salat
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • salat feldsalat
  • Tomater cherrytomater
  • Forårsløg
  • Agurk
  • Mandler Ristede og saltede, til drys

Sådan gør du

  • Lav en grøn salat af feldsalat, tomater, agurk og forårsløg i tynde skiver.
    Tilføj eventuelt din favorit olie/eddike-dressing.
    Hak de ristede og saltede mandler groft, og drys dem over salaten. Det er vigtigt, at dette først bliver gjort lige inden servering, da mandlerne ellers mister sin sprødhed.  
     
    Salat

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!