Opskrift på salat med syltede rødløg og spidskål
En frisk og lækker salat med spidskål og syltede rødløg, der er ligeså velsmagende, som den er enkel.
Spidskål er mild i smagen og egner sig godt som et sundere og mere fiberrigt alternativ til grøn salat.
Vi har i opskriften vendt salaten i en citron/oliedressing, men se i noten for inspiration til en frisk og lækker yoghurtdressing.
Salat med syltede rødløg og spidskål
Ingredienser
- 0.5 stk. Spidskål
- 1 stk. Rød peberfrugt
- Syltede rødløg
- 1 spsk. Citronsaft
- 2 spsk. Olivenolie
- Krydderier salt og peber
Sådan gør du
- Skær spidskål i kvarte på langs. Snit kålen meget fint. Skyl peberfrugten og fjern kerner og frøstol. Skær den i små tern. Bland spidskål og peberfrugt med skiver af syltede rødløg i en salatskål. Rør citronsaft og olivenolie sammen i en skål og smag dressingen til med salt og peber. Server salaten som tilbehør til kød eller gryderetter, der trænger til et grønt tilbehør.