Nogle gange må man godt: dette var en af dagene: Kyllingen blev super lækker og smagte fantastisk med hjemmelavet sauce tatar!

Nogle gange må man godt? dette var en af dagene:
Kyllingen blev super lækker og smagte fantastisk med hjemmelavet sauce tatar!
I får her opskriften og så kan jeg kun anbefale at prøve det af ?

Saftig og sprød kylling
Nogle gange må man godt: dette var en af dagene: Kyllingen blev super lækker og smagte fantastisk med hjemmelavet sauce tatar!
Udskriv
Pin
Antal: 2 personer
Ingredienser
- 400 gram Kyllingeinderfilet cirka
- 3 deciliter Kærnemælk
- 2 fed Hvidløg
- 2 tsk. Paprika
- 0.5 tsk. Chilipulver
- 0.5 tsk. Cayennepeber
Panering
- Mel
- Æg
- cornflakes
Sådan gør du
- Kærnemælk, krydderier og presset hvidløg blandes, hvorefter kyllingen lægges i.
- Kyllingen stilles nu på køl i minimum en halv time, dog gerne op til otte timer.
- Kyllingen skal paneres, først i mel, herefter æg og til sidst cornflakes.
- Kyllingen lægges på en bageplade og tilberedes i ovnen på 200 grader i cirka 15 minutter.
Noter
TIP: for ekstra sprødhed kan kyllingen evt. friteres.
Om forfatteren
Mads er 26 år og går meget op i madlavning, og sunde alternativer ???
Følg mig på Instagram her