Nogle gange må man godt: dette var en af dagene: Kyllingen blev super lækker og smagte fantastisk med hjemmelavet sauce tatar!

Opskrift på saftig og sprød kylling
Nogle gange må man godt? dette var en af dagene: Kyllingen blev super lækker og smagte fantastisk med hjemmelavet sauce tatar! I får her opskriften og så kan jeg kun anbefale at prøve det af.Hvis du ønsker ny inspiration i dagligdagen, så prøv en måltidskasse fra vores sponsor Hello Fresh. Få 1199 kr. i rabat på de første 5 måltidskasser ved at trykke på dette link eller bruge rabatkoden: “gastrofun1199”:

Antal: personer
Saftig og sprød kylling
Nogle gange må man godt: dette var en af dagene: Kyllingen blev super lækker og smagte fantastisk med hjemmelavet sauce tatar!
Ingredienser
- 400 gram Kyllingeinderfilet cirka
- 3 deciliter Kærnemælk
- 2 fed Hvidløg
- 2 tsk. Paprika
- 0.5 tsk. Chilipulver
- 0.5 tsk. Cayennepeber
Panering
- Mel
- Æg
- cornflakes
Sådan gør du
- Kærnemælk, krydderier og presset hvidløg blandes, hvorefter kyllingen lægges i.
- Kyllingen stilles nu på køl i minimum en halv time, dog gerne op til otte timer.
- Kyllingen skal paneres, først i mel, herefter æg og til sidst cornflakes.
- Kyllingen lægges på en bageplade og tilberedes i ovnen på 200 grader i cirka 15 minutter.
Noter
TIP: for ekstra sprødhed kan kyllingen evt. friteres.