ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Saftig og sprød kylling

MADSGLUNDE | 15. juni 2020
Nogle gange må man godt: dette var en af dagene: Kyllingen blev super lækker og smagte fantastisk med hjemmelavet sauce tatar!

Nogle gange må man godt? dette var en af dagene:

Kyllingen blev super lækker og smagte fantastisk med hjemmelavet sauce tatar!

I får her opskriften og så kan jeg kun anbefale at prøve det af ?


Saftig og sprød kylling

Nogle gange må man godt: dette var en af dagene: Kyllingen blev super lækker og smagte fantastisk med hjemmelavet sauce tatar!
3.13 fra 8 stemmer
Udskriv Pin
Ret: Frokost, Hovedret, Snack
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 45 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: madsglunde

Ingredienser

  • 400 gram Kyllingeinderfilet cirka
  • 3 deciliter Kærnemælk
  • 2 fed Hvidløg
  • 2 tsk. Paprika
  • 0.5 tsk. Chilipulver
  • 0.5 tsk. Cayennepeber

Panering

  • Mel
  • Æg
  • cornflakes

Sådan gør du

  • Kærnemælk, krydderier og presset hvidløg blandes, hvorefter kyllingen lægges i.
  • Kyllingen stilles nu på køl i minimum en halv time, dog gerne op til otte timer.
  • Kyllingen skal paneres, først i mel, herefter æg og til sidst cornflakes.
  • Kyllingen lægges på en bageplade og tilberedes i ovnen på 200 grader i cirka 15 minutter.

Noter

TIP: for ekstra sprødhed kan kyllingen evt. friteres.

Om forfatteren


Mads er 26 år og går meget op i madlavning, og sunde alternativer ??‍?

Følg mig på Instagram her