
Giv nyt liv til kedeligt, tørt rugbrød. Rugbrødschips er et sundt og fedtfattigt alternativ til kartoffelchips.
De smager dog mindst ligeså godt og har langt flere anvendelsesmuligheder.
Server dem blot i en skål, som du ville gøre det med chips, eller prøv at servere dem til en tapasanretning i stedet for brød.
De kan også smuldres hen over en salat – kun fantasien sætter grænser!

Rugbrødschips
Ingredienser
- Rugbrød Gerne tørt
- Olivenolie
- Salt gerne flagesalt
Sådan gør du
- Rugbrød skæres i meget tynde skiver og pensles med olivenolie
- De drysses med salt og bages ved 175 grader varmluft, til de er gyldne (cirka 10-12 minutter).
- Lad dem køle af før de opbevares i en kagedåse/bøtte med et stykke køkkenrulle i.
- Velbekomme.
Noter
Om forfatteren
Thomas er skolelærer, bl.a. i madkundskab og engelsk, han er en flittig amatørbager og overall madnørd, og så udvikler han stort set alle sine opskrifter selv - de fleste findes her på siden. Thomas er vært i GastroFuns TV-køkken, samt medejer og del af redaktionen her på siden. Du kan også se ham i MasterChef 2021.