Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Rugbrødschips

Thomas NielsenThomas Tranegaard Nielsen
   

Thomas er skolelærer, bl.a. i madkundskab og engelsk, han er en flittig amatørbager og overall madnørd, og så udvikler han stort set alle sine opskrifter selv - de fleste findes her på siden. Thomas er vært i GastroFuns TV-køkken, samt medejer og del af redaktionen her på siden. Du kan også se ham i MasterChef 2021.

8. august 2018
Giv nyt liv til kedeligt, tørt rugbrød. Rugbrødschips er et sundt og fedtfattigt alternativ til kartoffelchips. De smager dog mindst ligeså godt...

Opskrift på rugbrødschips

Giv nyt liv til kedeligt, tørt rugbrød. Rugbrødschips er et sundt og fedtfattigt alternativ til kartoffelchips.

De smager dog mindst ligeså godt og har langt flere anvendelsesmuligheder.

Server dem blot i en skål, som du ville gøre det med chips, eller prøv at servere dem til en tapasanretning i stedet for brød.

De kan også smuldres hen over en salat – kun fantasien sætter grænser!


Antal: 4 personer

Rugbrødschips

Giv nyt liv til kedeligt, tørt rugbrød. Rugbrødschips er et sundt og fedtfattigt alternativ til kartoffelchips. De smager dog mindst ligeså godt...
Forfatter: Thomas Tranegaard Nielsen
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

  • Rugbrød Gerne tørt
  • Olivenolie
  • Salt gerne flagesalt

Sådan gør du

  • Rugbrød skæres i meget tynde skiver og pensles med olivenolie
  • De drysses med salt og bages ved 175 grader varmluft, til de er gyldne (cirka 10-12 minutter). 
  • Lad dem køle af før de opbevares i en kagedåse/bøtte med et stykke køkkenrulle i.
  • Velbekomme.

Noter

Tilsæt forskellige smage til dine rugbrødschips. Du kan fx bruge løg- og hvidløgspulver eller cayennepeber og spidskommen.