x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Rugbrødschips

Thomas Tranegaard Nielsen | 8. august 2018

Giv nyt liv til kedeligt, tørt rugbrød. Rugbrødschips er et sundt og fedtfattigt alternativ til kartoffelchips.

De smager dog mindst ligeså godt og har langt flere anvendelsesmuligheder.

Server dem blot i en skål, som du ville gøre det med chips, eller prøv at servere dem til en tapasanretning i stedet for brød.

De kan også smuldres hen over en salat – kun fantasien sætter grænser!

Rugbrødschips

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: rugbrød, Snack, Stop Madspild
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Thomas Tranegaard Nielsen

Ingredienser

  • Rugbrød Gerne tørt
  • Olivenolie
  • Salt gerne flagesalt

Sådan gør du

  • Rugbrød skæres i meget tynde skiver og pensles med olivenolie.
    De drysses med salt og bages ved 175 grader varmluft, til de er gyldne (cirka 10-12 minutter). 
    Rugbrødschips

Noter

Tilsæt forskellige smage til dine rugbrødschips. Du kan fx bruge løg- og hvidløgspulver eller cayennepeber og spidskommen.
 

Om forfatteren


Thomas er skolelærer, bl.a. i madkundskab og engelsk, han er en flittig amatørbager og overall madnørd, og så udvikler han stort set alle sine opskrifter selv - de fleste findes her på siden. Thomas er vært på GastroFun Premium og en del af redaktionen her på siden, og så er han med i MasterChef 21.