Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Rugbrødschips

Thomas NielsenThomas Tranegaard Nielsen
   

Thomas er medejer og chefredaktør på GastroFun. Han har arbejdet som skolelærer i over 10 år, bl.a. i madkundskab, hvor han har skrevet alle sine opskrifter selv. Thomas er vild med krydderier, og eksperimenterer lige nu en masse med det asiatiske køkken. Og så er hans nye yndlingsgrej en trykkoger. Du finder ham enten på GastroFuns kontor eller i TV-køkken. Du kan også se ham i MasterChef 2021.

8. august 2018
Giv nyt liv til kedeligt, tørt rugbrød. Rugbrødschips er et sundt og fedtfattigt alternativ til kartoffelchips. De smager dog mindst ligeså godt...

Opskrift på rugbrødschips

Giv nyt liv til kedeligt, tørt rugbrød. Rugbrødschips er et sundt og fedtfattigt alternativ til kartoffelchips.

De smager dog mindst ligeså godt og har langt flere anvendelsesmuligheder.

Server dem blot i en skål, som du ville gøre det med chips, eller prøv at servere dem til en tapasanretning i stedet for brød.

De kan også smuldres hen over en salat – kun fantasien sætter grænser!


Servings: 4 personer

Rugbrødschips

Giv nyt liv til kedeligt, tørt rugbrød. Rugbrødschips er et sundt og fedtfattigt alternativ til kartoffelchips. De smager dog mindst ligeså godt...
Author: Thomas Tranegaard Nielsen
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredients

  • Rugbrød Gerne tørt
  • Olivenolie
  • Salt gerne flagesalt

Instructions

  • Rugbrød skæres i meget tynde skiver og pensles med olivenolie
  • De drysses med salt og bages ved 175 grader varmluft, til de er gyldne (cirka 10-12 minutter). 
  • Lad dem køle af før de opbevares i en kagedåse/bøtte med et stykke køkkenrulle i.
  • Velbekomme.

Notes

Tilsæt forskellige smage til dine rugbrødschips. Du kan fx bruge løg- og hvidløgspulver eller cayennepeber og spidskommen.