Opskrift på rødløgschutney
Rødløgschutney er lidt en ukendt størrelse for de fleste danskere, men det smager fantastisk og er super nemt at lave. Det kan både pifte din madpakke, en sandwich eller en simpel hverdagsaftensmadret op til nye højder. Se den lækre opskrift her.

Rødløgschutney
Ingredienser
- 1 kilogram Rødløg
- 100 gram Brun farin
- 2 deciliter Balsamico
- 5 spsk. Olie
- 2 clove Hvidløg
- 1 Frisk timian
- 1 Citron Saften fra en citron
Sådan gør du
- Skær løgene i tynde både og hak hvidløget fint.
Varm en højpande med olie op og tilsæt løg og farin lidt ad gangen. Løgene skal karamellisere og når de alle er det, så skal der tilsættes balsamico eddiken, citronen og det hakkede timian. Bring chutneyen i kog, og lad den koge i cirka 30 minutter indtil den begynder at tykne. Hæld chutneyen op på glas og sæt den på køl. Chutneyen kan holde sig ca. 14 dage på køl.