x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Rødløgschutney

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 21. marts 2018

Rødløgschutney er lidt en ukendt størrelse for de fleste danskere, men det smager fantastisk og er super nemt at lave. Det kan både pifte din madpakke, en sandwich eller en simpel hverdagsaftensmadret op til nye højder. Se den lækre opskrift her.


Rødløgschutney

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Aftensmad, tapas
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 50 minutter
Antal: 1 Portion
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 1 kilogram Rødløg
  • 100 gram Brun farin
  • 2 deciliter Balsamico
  • 5 spsk. Olie
  • 2 clove Hvidløg
  • 1 Frisk timian
  • 1 Citron Saften fra en citron

Sådan gør du

  • Skær løgene i tynde både og hak hvidløget fint.
    Rødløg
    Varm en højpande med olie op og tilsæt løg og farin lidt ad gangen. Løgene skal karamellisere og når de alle er det, så skal der tilsættes balsamico eddiken, citronen og det hakkede timian.
    Bring chutneyen i kog, og lad den koge i cirka 30 minutter indtil den begynder at tykne.
    Hæld chutneyen op på glas og sæt den på køl.
    Chutneyen kan holde sig ca. 14 dage på køl.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.