ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Remonce

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 28. april 2018

Remonce cremen er lavet af smør og sukker, Det kan bruges om fyld i wienerbrød eller ovenpå brunsvigere.


Antal: 1 Portion

Remonce

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Keyword: Dessert, Kage
Forb. tid: 3 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 150 gram Smør
  • 150 gram Brun farin

Sådan gør du

  • Kom smør og brun farin i en gryde og smelt det ved svag varme.
    Remonce
    Rør løbende i gryde, massen bliver homogen.
    Når smør og farin er smeltet sammen er remoncen klar til brug.
    Man kan evt. lade remoncen køle lidt af inden den bruges.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.