Nu kommer der endnu en opskrift med ramsløg, og det er selvfølgelig ramsløg mayonnaise.
Ramsløgsmayo kan bruges til så mange ting: F.eks. tatar, som dressing i sandwich eller bare til at dyppe sine pomfritter i.
I den her opskrift kan du selv vælge styrken på hvor kraftigt din mayonnaise skal smage af ramsløg, der skal bare cirka 3 dl olie i alt (så du kan justere ift. almindelig olie og ramsløgsolie).
Jeg har brugt min egen ramsløgsolie til opskriften.

Ingredienser
- 2 stk. Æggeblommer op til 3 stk.
- 1 tsk. Dijonsennep
- 2 spsk. Eddike
- 1.5 deciliter Rapsolie
- 2.5 deciliter Olie ramsløgsolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- 1. Pisk æggeblommer, sennep, eddike og salt til det bliver tykt og hvidt. 2. Pisk herefter ramsløgsolie og rapsolie i, i en tynd stråle, det er vigtigt, at det foregår stille og roligt ellers kan mayonnaisen skille. 3. Nå mayonnaisen er god tyk smages den til med salt og peber.
Om forfatteren
Mads er 26 år og går meget op i madlavning, og sunde alternativer ???
Følg mig på Instagram her.