Opskrift på ramsløgsmayo
Nu kommer der endnu en opskrift med ramsløg, og det er selvfølgelig ramsløg mayonnaise.
Ramsløgsmayo kan bruges til så mange ting: F.eks. tatar, som dressing i sandwich eller bare til at dyppe sine pomfritter i.
I den her opskrift kan du selv vælge styrken på hvor kraftigt din mayonnaise skal smage af ramsløg, der skal bare cirka 3 dl olie i alt (så du kan justere ift. almindelig olie og ramsløgsolie).
Jeg har brugt min egen ramsløgsolie til opskriften.

Ramsløgsmayo
Ingredienser
- 2 stk. Æggeblommer op til 3 stk.
- 1 tsk. Dijonsennep
- 2 spsk. Eddike
- 1.5 deciliter Rapsolie
- 2.5 deciliter Olie ramsløgsolie
- Salt og Peber
Sådan gør du
- 1. Pisk æggeblommer, sennep, eddike og salt til det bliver tykt og hvidt. 2. Pisk herefter ramsløgsolie og rapsolie i, i en tynd stråle, det er vigtigt, at det foregår stille og roligt ellers kan mayonnaisen skille. 3. Nå mayonnaisen er god tyk smages den til med salt og peber.