
Opskrift på pulled pork tærte
Nem og lækker hverdagsret, hvor du kan få det bedste ud af hvad du har i dit køleskab. Jeg kalder typisk retten for en “Tøm-køleskabet-tærte” og der er nærmest ingen grænser for hvad du kan bruge af rester hertil.
Jeg laver altid en stor portion pulled pork og fryser det ned i mindre portioner, så jeg har nem aftensmad i en travl hverdag.
Denne tærtebund kan som sagt bruges til at samle de fleste rester og give dem nyt liv i en tærte.

Pulled pork tærte
Ingredienser
Tærtebund
- 200 gram Hvedemel
- 1 tsk. Salt
- 1 deciliter Vand
- 0.5 deciliter Olie
Tærtefyld
- 0.5 stk. Porre
- 1 stk. Forårsløg
- 0.5 stk. Løg
- 150 gram Pulled Pork Rester af tilberedt pulled pork. Kan sagtens erstattes af andre rester
- 5 stk. Æg
- 0.5 deciliter Fløde Eller mælk
- Salt
- Peber
Sådan gør du
Tærtebund
- Bland det hele sammen til en fast dej.
- Smør din tærteform/fad med en smule olie.
- Rul dejen ud til den passer i et fadet/formen.
Tærtefyld
- Bland alle ingredienserne sammen i en skål og rør godt rundt i den.
- Hæld massen over tærtebunden i fadet/formen og stil det i ovnen.
- Bag det ved 180 grader i en varmluftsovn i 25 minutter.
- Lad tærten stå og "hvile" i 10-15 minutter før den serveres.
- Velbekomme.