Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pulled pork tærte

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

30. januar 2019
Nem og lækker hverdagsret, hvor du kan få det bedste ud af hvad du har i dit køleskab. Jeg kalder typisk retten for en "Tøm-køleskabet-tærte" og der er nærmest ingen grænser for hvad du kan bruge af rester hertil.

Opskrift på pulled pork tærte

Nem og lækker hverdagsret, hvor du kan få det bedste ud af hvad du har i dit køleskab. Jeg kalder typisk retten for en “Tøm-køleskabet-tærte” og der er nærmest ingen grænser for hvad du kan bruge af rester hertil.

Jeg laver altid en stor portion pulled pork og fryser det ned i mindre portioner, så jeg har nem aftensmad i en travl hverdag.

Denne tærtebund kan som sagt bruges til at samle de fleste rester og give dem nyt liv i en tærte.


Antal: 3 personer

Pulled pork tærte

Nem og lækker hverdagsret, hvor du kan få det bedste ud af hvad du har i dit køleskab. Jeg kalder typisk retten for en "Tøm-køleskabet-tærte" og der er nærmest ingen grænser for hvad du kan bruge af rester hertil.
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 40 minutter

Ingredienser

Tærtebund

  • 200 gram Hvedemel
  • 1 tsk. Salt
  • 1 deciliter Vand
  • 0.5 deciliter Olie

Tærtefyld

  • 0.5 stk. Porre
  • 1 stk. Forårsløg
  • 0.5 stk. Løg
  • 150 gram Pulled Pork Rester af tilberedt pulled pork. Kan sagtens erstattes af andre rester
  • 5 stk. Æg
  • 0.5 deciliter Fløde Eller mælk
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du

Tærtebund

  • Bland det hele sammen til en fast dej.
  • Smør din tærteform/fad med en smule olie.
  • Rul dejen ud til den passer i et fadet/formen.

Tærtefyld

  • Bland alle ingredienserne sammen i en skål og rør godt rundt i den.
  • Hæld massen over tærtebunden i fadet/formen og stil det i ovnen.
  • Bag det ved 180 grader i en varmluftsovn i 25 minutter.
  • Lad tærten stå og "hvile" i 10-15 minutter før den serveres.
  • Velbekomme.