ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pulled pork tærte

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 30. januar 2019
Nem og lækker hverdagsret, hvor du kan få det bedste ud af hvad du har i dit køleskab. Jeg kalder typisk retten for en "Tøm-køleskabet-tærte" og der er nærmest ingen grænser for hvad du kan bruge af rester hertil.

Nem og lækker hverdagsret, hvor du kan få det bedste ud af hvad du har i dit køleskab. Jeg kalder typisk retten for en “Tøm-køleskabet-tærte” og der er nærmest ingen grænser for hvad du kan bruge af rester hertil.

Jeg laver altid en stor portion pulled pork og fryser det ned i mindre portioner, så jeg har nem aftensmad i en travl hverdag.

Denne tærtebund kan som sagt bruges til at samle de fleste rester og give dem nyt liv i en tærte.


Antal: 3 personer

Pulled pork tærte

Nem og lækker hverdagsret, hvor du kan få det bedste ud af hvad du har i dit køleskab. Jeg kalder typisk retten for en "Tøm-køleskabet-tærte" og der er nærmest ingen grænser for hvad du kan bruge af rester hertil.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 40 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

Tærtebund

  • 200 gram Hvedemel
  • 1 tsk. Salt
  • 1 deciliter Vand
  • 0.5 deciliter Olie

Tærtefyld

  • 0.5 stk. Porre
  • 1 stk. Forårsløg
  • 0.5 stk. Løg
  • 150 gram Pulled Pork Rester af tilberedt pulled pork. Kan sagtens erstattes af andre rester
  • 5 stk. Æg
  • 0.5 deciliter Fløde Eller mælk
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du

Tærtebund

  • Bland det hele sammen til en fast dej.
  • Smør din tærteform/fad med en smule olie.
  • Rul dejen ud til den passer i et fadet/formen.

Tærtefyld

  • Bland alle ingredienserne sammen i en skål og rør godt rundt i den.
  • Hæld massen over tærtebunden i fadet/formen og stil det i ovnen.
  • Bag det ved 180 grader i en varmluftsovn i 25 minutter.
  • Lad tærten stå og "hvile" i 10-15 minutter før den serveres.
  • Velbekomme.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.