Lækre gratinerede ostebrød med tomater og pesto.
Opskriften passer perfekt ind i stop madspild tankegangen, da det er oplagt at lave ud fra rester.

Ingredienser
- 1 can Flute
- Pesto grøn
- 4 stk. Tomater
- 0.5 package Mozarella revet
- Oregano frisk eller tørret
- Krydderier salt og peber
Sådan gør du
- Flæk brødet på langs og smør hver halvdel med pesto. Tomaterne skæres i skiver og lægges ovenpå. Drys revet ost over og krydr med salt, peber og oregano. Gratiner brødene i ovnen (210 grader varmluft) i cirka 15 min eller til osten er gylden.
Noter
Brødene er oplagte at lave hvis du har et daggammelt flute, du ikke har fået brugt.
Om forfatteren
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!