Opskrift på pasta i peberfrugtsovs med spinat, chorizo og tomat
En lynhurtig, nem, cremet, krydret og bare super lækker pastaret; smagen er fyldig med et frisk strejf fra tomaterne og toppet med lidt parmesan får du altså et smagsmix, der sidder lige i øjet. En ret, der kan være klar på bare 25 minutter, men som smager og ser ud af meget mere.
Pasta i peberfrugtsovs med spinat, chorizo og tomat
Ingredienser
- 250 gram Spaghetti
- 1 stk. Løg
- 1 fed Hvidløg
- 2 stk. Rød peberfrugt
- 1 1/2 spsk. Paprika
- 1/2 tsk. Stødt chili
- 1 tsk. Salt
- 1 spsk. Tomatpure
- 1 spsk. Citronsaft
- 1/2 deciliter Vand
- 1 deciliter Fløde
- 2-3 håndfuld Frisk spinat
- 10 stk. Cherrytomater
- 100 gram Chorizo
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningerne.
- Hak løg og hvidløg groft og svits det i en gryde i lidt smør eller olie.
- Skær peberfrugt i grove tern og lad dem svitse med i gryden et par minutter.
- Tilsæt paprika, chili og salt til gryden – evt. også lidt ekstra smør, hvis det er nødvendigt. Lad det hele stege 4-5 minutter; til peberfrugten lige mørner.
- Tilsæt tomatpuré, citronsaft, vand og fløde – rør godt og lad det simre 5 minutter. Brug så en stavblender til at blende hele grydens indhold til en jævn, cremet sovs.
- Dryp pastaen af og vend den i sovsen. Skær tomaterne i halve og vend dem i pastaen sammen med spinat.
- Skær chorizo i mindre stykker og steg på panden 3-4 minutter, til de lige bliver sprøde. Riv parmesanen fint.
- Server din pasta med chorizo og parmesan på toppen