Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pasta i peberfrugtsovs med spinat, chorizo og tomat

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

14. juni 2024
En lynhurtig, nem, cremet, krydret og bare super lækker pastaret; smagen er fyldig med et frisk strejf fra tomaterne og toppet med lidt parmesan får du altså et smagsmix, der sidder lige i øjet. En ret, der kan være klar på bare 25 minutter, men som smager og ser ud af meget mere.
Pasta i peberfrugtsovs med spinat, chorizo og tomat

Opskrift på pasta i peberfrugtsovs med spinat, chorizo og tomat

En lynhurtig, nem, cremet, krydret og bare super lækker pastaret; smagen er fyldig med et frisk strejf fra tomaterne og toppet med lidt parmesan får du altså et smagsmix, der sidder lige i øjet. En ret, der kan være klar på bare 25 minutter, men som smager og ser ud af meget mere.


Pasta i peberfrugtsovs med spinat, chorizo og tomat
Antal: 4 personer

Pasta i peberfrugtsovs med spinat, chorizo og tomat

En lynhurtig, nem, cremet, krydret og bare super lækker pastaret; smagen er fyldig med et frisk strejf fra tomaterne og toppet med lidt parmesan får du altså et smagsmix, der sidder lige i øjet. En ret, der kan være klar på bare 25 minutter, men som smager og ser ud af meget mere.
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Tilb. tid: 25 minutter

Ingredienser

  • 250 gram Spaghetti
  • 1 stk. Løg
  • 1 fed Hvidløg
  • 2 stk. Rød peberfrugt
  • 1 1/2 spsk. Paprika
  • 1/2 tsk. Stødt chili
  • 1 tsk. Salt
  • 1 spsk. Tomatpure
  • 1 spsk. Citronsaft
  • 1/2 deciliter Vand
  • 1 deciliter Fløde
  • 2-3 håndfuld Frisk spinat
  • 10 stk. Cherrytomater
  • 100 gram Chorizo

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter anvisningerne.
  • Hak løg og hvidløg groft og svits det i en gryde i lidt smør eller olie.
  • Skær peberfrugt i grove tern og lad dem svitse med i gryden et par minutter.
  • Tilsæt paprika, chili og salt til gryden – evt. også lidt ekstra smør, hvis det er nødvendigt. Lad det hele stege 4-5 minutter; til peberfrugten lige mørner.
  • Tilsæt tomatpuré, citronsaft, vand og fløde – rør godt og lad det simre 5 minutter. Brug så en stavblender til at blende hele grydens indhold til en jævn, cremet sovs.
  • Dryp pastaen af og vend den i sovsen. Skær tomaterne i halve og vend dem i pastaen sammen med spinat.
  • Skær chorizo i mindre stykker og steg på panden 3-4 minutter, til de lige bliver sprøde. Riv parmesanen fint.
  • Server din pasta med chorizo og parmesan på toppen