ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Panna cotta med jordbær

REDAKTION | 2. januar 2019

Panna cotta med jordbær

4 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Keyword: Dessert
Forfatter: Redaktion

Ingredienser

  • 200 gram Jordbær Friske
  • 100 gram Piskefløde
  • 2.25 gram Special Ingredients Carrageenan Iota
  • 20 gram Sukker

Sådan gør du

  • Start med at blende din jordbær - enten med en stavblender eller i en blender.
    Bland det herefter sammen med fløden.
    Bland sukker sammen med Carrageenan Iota i en lille skål og hæld det i blenderen.
    Varm blandingen op til 60 grader i en gryde under omrøring.
    Portionsanret din jordbær panna cotta i små glas og sæt det på køl.
    Lad det stå på køl i et par timer før det bruges.

Om forfatteren


Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.

Speciel Ingrediens Carrageen Iota

Modern Recipes