Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Panna cotta med jordbær

gastrofunlogoRedaktion
   
2. januar 2019

Opskrift på panna cotta med jordbær


Panna cotta med jordbær

Forfatter: Redaktion
Keyword: Dessert

Ingredienser

  • 200 gram Jordbær Friske
  • 100 gram Piskefløde
  • 2.25 gram Special Ingredients Carrageenan Iota
  • 20 gram Sukker

Sådan gør du

  • Start med at blende din jordbær - enten med en stavblender eller i en blender.
    Bland det herefter sammen med fløden.
    Bland sukker sammen med Carrageenan Iota i en lille skål og hæld det i blenderen.
    Varm blandingen op til 60 grader i en gryde under omrøring.
    Portionsanret din jordbær panna cotta i små glas og sæt det på køl.
    Lad det stå på køl i et par timer før det bruges.