Opskrift på overnight grød
Overnightgrød med quinoa og havre.
Det dejlige ved konceptet: “overnight oats” er at grøden næsten passer sig selv. Ingredienserne skal røres sammen om aftenen inden man går i seng og om morgenen skal man kun bruge kort tid på at gøre retten færdig.
Vi har opskriften fra bogen: “Morgenmad“, der er skrevet af Marie Melchior og Betina Hastoft.
Overnight grød
Ingredienser
- 50 gram Quinoa
- 50 gram Havregryn
- 2 deciliter Kogende vand
- 1.5 deciliter Mandelmælk
- Salt 1 nip
- Kanel 1 nip
- 1 tsk. Vaniljesukker
- 1 spsk. Valnødder
- 1 stk. Æbler
Sådan gør du
- Kom quinoa og havregryn i en kasserolle med kogende vand. Sæt gryden på køl til næste dag. Om morgenen bringes kasserollen i kog. Rør mandelmælk i grøden sammen med salt, kanel og vaniljesukker. Kog i 6-7 minutter til en blød grød. Rist valnødderne på en pande og hak dem. Anret grøden med revet æble og hakkede valnødder.