x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Overnight grød

MUUSMANN FORLAG | 27. juni 2019
Med quinoa og havre

Overnightgrød med quinoa og havre.

Det dejlige ved konceptet: “overnight oats” er at grøden næsten passer sig selv. Ingredienserne skal røres sammen om aftenen inden man går i seng og om morgenen skal man kun bruge kort tid på at gøre retten færdig.

Vi har opskriften fra bogen: “Morgenmad“, der er skrevet af Marie Melchior og Betina Hastoft.


Overnight grød

Med quinoa og havre
No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 6 timer
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 1 person
Forfatter: Muusmann Forlag

Ingredienser

  • 50 gram Quinoa
  • 50 gram Havregryn
  • 2 deciliter Kogende vand
  • 1.5 deciliter Mandelmælk
  • Salt 1 nip
  • Kanel 1 nip
  • 1 tsk. Vaniljesukker
  • 1 spsk. Valnødder
  • 1 stk. Æble

Sådan gør du

  • Kom quinoa og havregryn i en kasserolle med kogende vand.
    Sæt gryden på køl til næste dag.
    Om morgenen bringes kasserollen i kog.
    Rør mandelmælk i grøden sammen med salt, kanel og vaniljesukker.
    Kog i 6-7 minutter til en blød grød.
    Rist valnødderne på en pande og hak dem.
    Anret grøden med revet æble og hakkede valnødder.

Om forfatteren


Muusmann Forlag udgiver kvalitetsbøger om bl.a. gastronomi, kost og sundhed, som er en af deres helt store passioner.

Opskriften stammer herfra.