Go Back
+ servings
Antal: 1 person

Overnight grød

Med quinoa og havre
Forfatter: Muusmann Forlag
Keyword: Brunch, Grød, Morgenmad
Forb. tid: 6 timer
Tilb. tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 50 gram Quinoa
  • 50 gram Havregryn
  • 2 deciliter Kogende vand
  • 1.5 deciliter Mandelmælk
  • Salt 1 nip
  • Kanel 1 nip
  • 1 tsk. Vaniljesukker
  • 1 spsk. Valnødder
  • 1 stk. Æbler

Sådan gør du

  • Kom quinoa og havregryn i en kasserolle med kogende vand.
    Sæt gryden på køl til næste dag.
    Om morgenen bringes kasserollen i kog.
    Rør mandelmælk i grøden sammen med salt, kanel og vaniljesukker.
    Kog i 6-7 minutter til en blød grød.
    Rist valnødderne på en pande og hak dem.
    Anret grøden med revet æble og hakkede valnødder.