Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Nougatstykker med chokolade, kiks, karamelfudge og marcipan

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

15. december 2023
Et konfektstykke der på én gang er sprødt og chewy, sødt og salt – de smager dejligt og de tager bare 10 minutter at trylle frem.
Nougetstykker med chokolade, kiks, karamelfudge og marcipan

Opskrift på nougatstykker med chokolade, kiks, karamelfudge og marcipan

En hurtig konfektidé lige her i ugen op til jul; små nougat/chokostykker med digestive, marcipan, karamelfudge og flagesalt Lidt henad kiksekage, bar i små deluxe udgaver…

Det laves ved at smelte chokolade og nougat sammen, hvorefter alle de skønne sager tilføjes. Så er det bare på køl et par timer, hvorefter der kan skæres små fine stykker konfekt.

Et konfektstykke der på én gang er sprødt og chewy, sødt og salt – de smager dejligt og de tager bare 10 minutter at trylle frem.


Nougetstykker med chokolade, kiks, karamelfudge og marcipan
Antal: 12 stk.

Nougatstykker med chokolade, kiks, karamelfudge og marcipan

Et konfektstykke der på én gang er sprødt og chewy, sødt og salt – de smager dejligt og de tager bare 10 minutter at trylle frem.
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Bagning, Snack, Sødt
Køkken: Dansk
Tilb. tid: 10 minutter
Størknetid: 2 timer

Ingredienser

  • 125 gram Nougat
  • 75 gram Mørk chokolade
  • 50 gram Digestive kiks
  • 100 gram Marcipan
  • 50 gram Karamelfudge
  • Flagesalt lidt

Sådan gør du

  • Smelt nougat og chokolade sammen over vandbad.
  • Knæk kiksen i grove stykke, hak marcipanen groft og skær karamelfudge i små tern
  • Rør kiksene, marcipanen og 2/3 af fudgen i nougat/chokolade blandingen.
  • Hæld ud i en lille filmbeklædt firkantet form og tryk let fladt (ca 2 cm højt). Top med det resterende fudge og flagesalt.
  • Sæt på køl ca. 2 timer til det er stivnet, hvorefter konfekten kan skæres i mindre stykker – servér.