
Opskrift på nougatstykker med chokolade, kiks, karamelfudge og marcipan
En hurtig konfektidé lige her i ugen op til jul; små nougat/chokostykker med digestive, marcipan, karamelfudge og flagesalt Lidt henad kiksekage, bar i små deluxe udgaver…
Det laves ved at smelte chokolade og nougat sammen, hvorefter alle de skønne sager tilføjes. Så er det bare på køl et par timer, hvorefter der kan skæres små fine stykker konfekt.
Et konfektstykke der på én gang er sprødt og chewy, sødt og salt – de smager dejligt og de tager bare 10 minutter at trylle frem.

Nougatstykker med chokolade, kiks, karamelfudge og marcipan
Ingredienser
- 125 gram Nougat
- 75 gram Mørk chokolade
- 50 gram Digestive kiks
- 100 gram Marcipan
- 50 gram Karamelfudge
- Flagesalt lidt
Sådan gør du
- Smelt nougat og chokolade sammen over vandbad.
- Knæk kiksen i grove stykke, hak marcipanen groft og skær karamelfudge i små tern
- Rør kiksene, marcipanen og 2/3 af fudgen i nougat/chokolade blandingen.
- Hæld ud i en lille filmbeklædt firkantet form og tryk let fladt (ca 2 cm højt). Top med det resterende fudge og flagesalt.
- Sæt på køl ca. 2 timer til det er stivnet, hvorefter konfekten kan skæres i mindre stykker – servér.