x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Nøddesmør (nutella)

THOMAS TRANEGAARD NIELSEN | 5. februar 2020

Hvem elsker ikke Nutella?

Hvis der er én, der virkelig elsker Nutella, så er det den amerikanske blogger, Sara Rosso. Hun er faktisk så glad for Nutella, at hun står bag den internationale Nutella-dag, der har eksisteret siden den 5. februar 2007.

Nøddesmør (nutella)

Nutella er nok ét af de mest kendte og populære smørepålæg, der findes. Og det er altid virkelig imponerende, når et brand bliver en nærmest fast betegnelse for en produktkategori, for eksempel ligesom man ofte kalder chokoladesmørepålæg for “Nutella”.

Dette er min opskrift på det populære smørepålæg!

Nøddesmør (nutella)

 

Nøddesmør (nutella) opskrift

Nøddesmør (nutella)


Nøddesmør (nutella)

No ratings yet
Udskriv Pin
Forfatter: Thomas Tranegaard Nielsen

Ingredienser

  • 150 gram Hasselnødder
  • 250 gram Mørk chokolade
  • 2 spsk. Olie neutral
  • 4 spsk. Flormelis
  • 0.5 tsk. Vaniljeessens
  • 1 spsk. Kakao pulver
  • 0.75 tsk. Salt

Sådan gør du

    • Rist nødderne på en pande eller i ovnen i cirka 10 minutter.
    • Lad dem køle lidt af og rul skallerne af i et viskestykke.
    • Blend nødderne længe (5 - 10 minutter) indtil du har en smør.
    • Tilsæt de andre ingredienser og blend igen.
    • Smag eventuelt til med ekstra flormelis.

Om forfatteren


Thomas er skolelærer, bl.a. i madkundskab og engelsk, han er en flittig amatørbager og overall madnørd, og så udvikler han stort set alle sine opskrifter selv - de fleste findes her på siden. Thomas er vært på GastroFun Premium og en del af redaktionen her på siden, og så er han med i MasterChef 21.