Opskrift på nemme brunkager
Dejlige brunkager er lig med jul i de fleste danskeres bevidsthed. De smager dejlig og vi giver dig en super nem opskrift her.
Antal: stk.
Nemme brunkager
Ingredienser
- 250 gram Smør
- 125 gram Brun farin
- 250 gram Sirup
- 1 Brev Tørsleff Brunkager krydderi
- 500 gram Hvedemel
Sådan gør du
- Kom smør, farin og sirup i en gryde og lad det smelte sammen ved middel varme. Tag gryden af varmen og rør brunkage krydderiet i. Rør melet i til du har en blank dej. Lad dejen køle af, inden den rulles til pølser. Læg pølsen på køl i en time, så bliver den nemmere at skære i tynde skiver. Læg dem derefter på en bageplade med bagepapir og bag i 5-7 min ved 200 grader i almindelig ovn.
Noter
Dejen er velegnet til at komme i fryseren indtil den skal bruges.