Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Nemme brunch boller

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

14. juni 2019
Freshly baked... Drengene startede morgenen med film, så jeg kunne lige nå en omgang brunchboller i mens...De er relativ hurtige at lave og passer perfekt til en lækker brunch eller god morgenmad.

Opskrift på nemme brunch boller

Freshly baked… ?

Drengene startede morgenen med film, så jeg kunne lige nå en omgang brunchboller i mens… ??

De er relativ hurtige at lave og passer perfekt til en lækker brunch eller god morgenmad.


Antal: 15 boller

Nemme brunch boller

Freshly baked... Drengene startede morgenen med film, så jeg kunne lige nå en omgang brunchboller i mens...De er relativ hurtige at lave og passer perfekt til en lækker brunch eller god morgenmad.
Forfatter: Henriette Kristiansen
Ret: Bagning
Køkken: Dansk
Forb. tid: 55 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

  • 3 deciliter Vand Lunken
  • 25 gram Gær
  • 350 gram Hvedemel
  • 150 gram Grahamsmel Eller andet groft mel
  • 50 gram Havregryn
  • 1 deciliter Yoghurt Naturel eller creme fraiche
  • 1 tsk. Salt
  • 1 spsk. Sukker

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i vandet.
  • Tilsæt alle øvrige ingredienser og ælt godt til ensartet masse.
  • Lad hæve 30 min.
  • Slå dejen ned og form 15 boller, sæt på bageplade og lad efterhæve 20 min.
  • Klip et kryds i hver bolle, pensl med yoghurt/creme fraiche og drys med kerner, mel eller lignende.
  • Bag 12-15 min ved 220 grader.