x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Mint chutney (myntechutney)

Natasharaza | 22. december 2020

Dejlig frisk tilbehør i form af en creme lavet på bl.a. mynte og chili. 

Den giver en god smag til bl.a. lammekød, men kan også bruges til en dip til grøntsager eller brød. 

Mint chutney (myntechutney)

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Tilbehør
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 2 minutter
Antal: 1 portion
Forfatter: Natasharaza

Ingredienser

  • 1 bunch Mynte frisk
  • 0.25 bunch Koriander frisk
  • 0.5 stk. Tomater lille
  • 0.5 stk. Løg lille
  • 1 clove Hvidløg stort
  • Olie
  • 1 spsk. Citronsaft
  • 7 stk. Chili frisk og grønne, efter smag
  • Salt og peber efter smag
  • Græsk Yoghurt eller yoghurt

Sådan gør du

  • Hæld alle ovenstående ingredienser (undtagen olie og yoghurt) i en blender - YES også stilken af mynte- og korianderbundet.

    Hvis jeres blender er lille (som min) kan det deles op over to omgange.

    Tilføj en lille sjat olie og blend.
    Hvis det bliver svært at blende kan en smule vand tilføjes undervejs, så det får en mere “runny” consistency.
    Man kan nu vælge at tilføje noget yoghurt eller græsk yoghurt, så det får en mere mild og cremet smag.

Om forfatteren


Natasha er glad for fusion food - en kombination af to forskellige køkkener, asian og western.

Følg mig på Instagram her