Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Mini pizza

Anne MetteAnne Mette Autzen

Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!

25. juli 2018
En pakke pitabrød, lidt færdigkøbt tomatsauce, et par toppings og revet ost. Det er alt, hvad du har brug for til disse minipizzaer, og maden er på bordet i løbet af 15 minutter.

Opskrift på mini pizza

Verdens nemmeste pizza!

En pakke pitabrød, lidt færdigkøbt tomatsauce, et par toppings og revet ost. Det er alt, hvad du har brug for til disse minipizzaer, og maden er på bordet i løbet af 15 minutter. Velegnet til studerende og travle børnefamilier. Læg dertil, at du kan udnytte mange af de rester, du har i køleskabet, og på den måde også spare penge.

Nemmere bliver det ikke!


Antal: 4 personer

Mini pizza

En pakke pitabrød, lidt færdigkøbt tomatsauce, et par toppings og revet ost. Det er alt, hvad du har brug for til disse minipizzaer, og maden er på bordet i løbet af 15 minutter.
Forfatter: Anne Mette Autzen
Ret: Forret, Frokost
Køkken: Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 20 minutter

Ingredienser

  • 4 stk. pitabrød
  • 2 deciliter tomatsauce færdigkøbt
  • 100 gram Mozarella revet
  • Oregano frisk eller tørret. Kan erstattes af basilikum.
  • 100 gram salami eller din yndlingsspegepølse
  • 4 spsk. Majs fra dåse eller frost

Sådan gør du

  • Pitabrødene toppes med tomatsauce, salami i tynde skiver, majs samt revet mozzarella.
  • Drys med tørret eller frisk oregano, og bag pizzaerne i cirka 15-20 min. i varmluftovn ved 180 grader. 

Noter

Tip: du kan variere indholdet af fyld efter smag samt køleskabets indhold. Kun fantasien sætter grænser. Mange rester kan anvendes, og man kan på den måde også undgå madspild.