ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Mazarintærte

Anne MetteAnne Mette Autzen

Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!

25. januar 2019

Opskrift på mazarintærte

Mazarintærte er en klassiker, vi har alle købt den. Men prøv at lave den selv med frisk mørk chokolade, og friske ingredienser. Kagen er blød, og frisk, og med den mørke chokolade på toppen, egner en mazarintærte sig perfekt til anledningen af gæster, fredagshygge, eller andet. 


Mazarintærte

Forfatter: Anne Mette Autzen
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 40 minutter

Ingredienser

  • 200 gram Marcipan
  • 200 gram Sukker
  • 200 gram Smør Blødt
  • 4 stk. Æg
  • 120 gram Hvedemel
  • 200 gram Mørk chokolade
  • 2 tsk. vanillepulver
  • 1.5 tsk. Bagepulver

Sådan gør du

  • Start med og piske sukker og smør sammen.
    Derefter piskes æggene i, lidt efter lidt. 
    Vaniljepulver, mel, og bagepulver blandes sammen, og vendes i æggemassen.
    Tag en springform, og smør den til. 
    Put dejen i springformen og bag kagen i midten af ovnen i 35-40 minutter, på 180 grader. 
    Lad kagen køle ned. 
    Lav et vandbad til at smelte chokoladen, og fordel chokoladen på kagen efterfølgende.
    Når chokoladen er størknet på kagen, er den klar til servering.