x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Mazarintærte

ANNE METTE AUTZEN | 25. januar 2019

Mazarintærte er en klassiker, vi har alle købt den. Men prøv at lave den selv med frisk mørk chokolade, og friske ingredienser. Kagen er blød, og frisk, og med den mørke chokolade på toppen, egner en mazarintærte sig perfekt til anledningen af gæster, fredagshygge, eller andet. 


Mazarintærte

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 40 minutter
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 200 gram Marcipan
  • 200 gram Sukker
  • 200 gram Smør Blødt
  • 4 stk. Æg
  • 120 gram Hvedemel
  • 200 gram Mørk chokolade
  • 2 tsk. vanillepulver
  • 1.5 tsk. Bagepulver

Sådan gør du

  • Start med og piske sukker og smør sammen.
    Derefter piskes æggene i, lidt efter lidt. 
    Vaniljepulver, mel, og bagepulver blandes sammen, og vendes i æggemassen.
    Tag en springform, og smør den til. 
    Put dejen i springformen og bag kagen i midten af ovnen i 35-40 minutter, på 180 grader. 
    Lad kagen køle ned. 
    Lav et vandbad til at smelte chokoladen, og fordel chokoladen på kagen efterfølgende.
    Når chokoladen er størknet på kagen, er den klar til servering. 

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!