Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Mars is

Anette-Anette Søstrøm Asmussen
 

Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.

22. april 2018

Opskrift på mars is

Mars chokoladebaren kender de fleste og Mars isen har de fleste også stiftet et bekendtskab med.

Denne karamel is har de fleste af Mars chokoladebarens smage og er dejlig fløderig.


Antal: 1 Liter

Mars is

Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Keyword: Dessert, Is
Forb. tid: 25 minutter
Tilb. tid: 1 day

Ingredienser

  • 0.5 liter Piskefløde
  • 1 can Kondenseret mælk
  • 150 gram Mælkechokolade

Sådan gør du

  • Smelt mælkechokoladen i mikrobølgeovn i ca. 40 sekunder og rør i skålen indtil chokoladen er helt smeltet.
    Sæt skålen med smeltet chokolade til side.
    Imens chokoladen afkøles lidt, piskes flødet til en let flødeskum.
    Når fløden begynder at lave små toppe, tilsættes den kondenseret mælk og den smeltet chokolade og pisk den let sammen i 2-3 minutter, herefter vendes ismassen med en dejskaber til en homogen masse.
    Kom isen op i en bøtte og sæt den på frost natten over.

Noter