x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Mars chokolade milkshake

PER ASMUSSEN | 10. juni 2020

Vejret er totalt lækkert for tiden, og det kalder på kølige forfriskninger! I fredags kom jeg til at love min datter, at vi skulle have is om lørdagen, så hun lavede selvfølgelig ikke andet end at gå og gale efter is lige fra morgenstunden.

Så kan far lære det.

Det blev til et hyggeprojekt med noget Mars is, som vi allerede havde liggende i fryseren. En MUCHO sød milkshake – nok også lige til den søde side. Det er som om, det blev lidt for meget, når den blev forvandlet til flydende form, for SÅ voldsom synes jeg alligevel ikke, den er som is alene – selvom Mars is ER sød!

Jeg har faktisk hørt rygter om, at Mars-barer indeholder “anti-brækmiddel”, fordi de er så søde. Det havde jeg altså ikke lige liggende, så det er måske der problemet ligger! 😉 Måske en idé til en ny opskrift?

Indtil da må løsningen være at tilføje lidt vaniljeis til blenderen. Det må blive næste gang for mit vedkommende!


Mars chokolade milkshake

No ratings yet
Udskriv Pin
Tilb. tid: 2 minutter
Antal: 2 glas
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 5 spsk. Is Marsis
  • 10 stk. Isterninger
  • 0.5 liter Sødmælk

Sådan gør du

    1. Kom alle ingredienser i en blender, men hold lidt igen med mælken - start eventuelt med at tilføje 2/3 dele.
    2. Blend det hele godt sammen.
    3. Tilføj den resterende mælk lidt efter lidt, indtil du rammer den ønskede tykkelse. Nogle foretrækker en milkshake tynd, mens andre vil have den tyk. Min var nok et sted midt imellem.
    4. Hæld milkshaken på glas og servér med et sugerør.
    Mars chokolade milkshake

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.