Opskrift på marcipansmåkager med hindbærfyld
Skal der mon bages julekager i løbet af de næste par dage…?
De her marcipansmåkager med hindbærfyld er både lette at lave og yndige at kigge på, og så smager de godt – marcipan og let syrlig hindbær er en herlig kombi… ?
Rul din marcipan ud, skær firkanter, udstik figurer i halvdelen og fyld hindbær mellem de to lag, så nemt er det… ?
Ha en dejlig dag! ?
Marcipansmåkager med hindbærfyld

Marcipansmåkager med hindbærfyld
Ingredienser
Hindbærfyld
- 200 gram Frosne Hindbær
- 1 spsk. Vand
- 1.5 tsk. Vaniljesukker
- 2.5 spsk. Sukker
- 1.5 spsk. Majsstivelse
- 1 deciliter Vand koldt
Småkager
- 350 gram Rå marcipan ren
Sådan gør du
Hindbærfyld
- Kog hindbær, vand, vanille og sukker op i en gryde. Stavblend massen, så bærklumper fjernes. Rør maizena ud i koldt vand og put i gryden. Rør til hindbærmassen tykner. Tag af varmen og nedkøl.
Småkager
- Rul marcipanen ud til et rektangel mellem 2 stykker bagepapir, den skal være ca 24x36 cm. Skær marcipanen i 24 små firkanter, ca 6x6 cm. Udstik figurer i den ene halvdel af firkanterne og put hindbær på den anden halvdel af dem. Placer nu firkanterne med hul ovenpå dem med fyld og tryk hver kage sammen i kanten med en gaffel. Put hindbærkagerne og de udstukne figurer på en bageplade og bag cirka 15 minutter ved 175 grader. Hold øje; når de bruner i kanten er er færdige og de små figursmåkager skal ud efter 7-8 minutter. Afkøl på bagerist - de blir først sprøde, når de er afkølede. Server og nyd ?