Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Marcipansmåkager med hindbærfyld

Henriette akHenriette Kristiansen

Nem ganeforkælende hverdagsmad. Variation i hverdagsmaden? Her kan alle kan være med.

9. december 2019

Opskrift på marcipansmåkager med hindbærfyld

Skal der mon bages julekager i løbet af de næste par dage…?

De her marcipansmåkager med hindbærfyld er både lette at lave og yndige at kigge på, og så smager de godt – marcipan og let syrlig hindbær er en herlig kombi… ?

Rul din marcipan ud, skær firkanter, udstik figurer i halvdelen og fyld hindbær mellem de to lag, så nemt er det… ?

Ha en dejlig dag! ?

Marcipansmåkager med hindbærfyld

 

Marcipansmåkager med hindbærfyld


Antal: 12 stk.

Marcipansmåkager med hindbærfyld

Forfatter: Henriette Kristiansen
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

Hindbærfyld

  • 200 gram Frosne Hindbær
  • 1 spsk. Vand
  • 1.5 tsk. Vaniljesukker
  • 2.5 spsk. Sukker
  • 1.5 spsk. Majsstivelse
  • 1 deciliter Vand koldt

Småkager

  • 350 gram Rå marcipan ren

Sådan gør du

Hindbærfyld

  • Kog hindbær, vand, vanille og sukker op i en gryde.
    Stavblend massen, så bærklumper fjernes.
    Rør maizena ud i koldt vand og put i gryden.
    Rør til hindbærmassen tykner.
    Tag af varmen og nedkøl.
     

Småkager

  • Rul marcipanen ud til et rektangel mellem 2 stykker bagepapir, den skal være ca 24x36 cm.
    Skær marcipanen i 24 små firkanter, ca 6x6 cm.
    Udstik figurer i den ene halvdel af firkanterne og put hindbær på den anden halvdel af dem.
    Placer nu firkanterne med hul ovenpå dem med fyld og tryk hver kage sammen i kanten med en gaffel.
    Put hindbærkagerne og de udstukne figurer på en bageplade og bag cirka 15 minutter ved 175 grader.
    Hold øje; når de bruner i kanten er er færdige og de små figursmåkager skal ud efter 7-8 minutter.
    Afkøl på bagerist - de blir først sprøde, når de er afkølede.
    Server og nyd ?