Opskrift på langtidsstegte kartofler
Der findes mange varianter af ovnstegte kartofler, men vores er lavet ved lav varme over lang tid. De smager dejligt og passer godt sammen med en steg eller rødt kød.

Langtidsstegte kartofler
Ingredients
- 600 gram Kartoffel
- 4 gram Salt
- 2 spsk. Olie
- Krydderier Salt, peber og frisk rosmarin
Instructions
- Start med at tænde ovnen 150 grader i almindelig ovn. Skrub kartoflerne og kog dem i 10 minutter i rigelig saltet vand. Lad rosmarinstilkene få 5 sekunder i vandet også. Lad dem dampe af i minimum 10 minutter inden de skal videretilberedes i ovnen. Find et ildfast fad og placer rosmarinstilkene, saltet og peberet der i og vend kartoflerne rundt i det. Giv kartoflerne 1 time i ovnen og vende dem og giv dem en time mere. Kartoflerne er nu bløde indeni og lækre sprøde uden på.