x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Kyllingetærte med grov tærtebund

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 18. april 2018

Denne opskrift på en lækker tærte er en typisk “Tøm-Køleskabet-Tærte”. 

Vi har bl.a. brugt porrer, forårsløg og trevlet kylling, men det kunne sagtens være gulerødder, kål og rester fra en gryderet man bruger til retten.


Kyllingetærte med grov tærtebund

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 1 Stk
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 100 gram Grahamsmel
  • 100 gram Hvedemel
  • 0.5 deciliter Olie
  • 1 deciliter Vand
  • 4 Æg
  • 1 deciliter Mælk
  • 1 gram Groft salt
  • Peber
  • Salt
  • 1 tsk. Hvidløgspulver
  • 1 tsk. Løgpulver
  • 1 Porre
  • 1 Forårsløg
  • 150 gram Kyllingekød
  • 50 gram Revet ost

Sådan gør du

  • Kom grahamsmel, hvedemel, olie, vand og groft salt i en skål og rør det hele godt sammen.
    Rul dejen ud og placer dejen i et tærtefad.
    Grov tærtebund
    Rør æg, salt, peber, løgpulver, hvidløgspulver og mælk sammen.
    Snit en porre og et forårsløg fint og kom det op i skålen til æggemassen.
    Tilsæt kyllingestrimler og kom det hele op i tærten.
    Kyllingetærte
    Drys revet ost ovenpå tærten 
    Kyllingetærte
    Bag tærten i 20-30 minutter ved 200 grader varmluft.
    Lad tærten køle lidt af inden den serveres.
    Kyllingetærte
    Tærte
     

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.